En liten förändring..

Då var helgen över och en efterlängtad kräftskiva är också förbi. Blev riktigt lyckad och ganska galen kväll:)
Emmelie & Christoffer har varit på besök så det har varit en riktig trevlig helg:)
Den största nyheten är väl då att jag blivit brunett. Färgade håret i fredas, känns helt okej. Väldigt stor förändring och jag gillar väl det blonda mer egentligen men kul med nått nytt. Känns ungefär som jag har en peruk på mig, som att jag liksom kan ta "bort" det om några dagar men det går ju inte så nu får jag vara brunett ett tag framöver. Kommer bilder senare för er som är nyfikna:)

Ska halvsova lite i soffan nu, fortfarande trött efter gårdagens bravader.

2009-08-30 21:17:27 Permalink Vardagligt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Skön dag!

Jajemen, sitter här och konstaterar att jag haft en riktigt skön dag. Fick ledigt idag, vilket jag blev himla glad för.
Sov ut ordentligt, blev ganska sent igår efter en god middag hos Kalle efter jobbet, så himla lyxigt!
Har varit runt och fixat lite idag. Ska ha en liten kräftskiva på lördag så har letat kräftskivegrejer idag. Hittade tillslut det vi ville ha på coop. Sånghäftet tom. Inte dåligt!
Blev skoköp också. Var inte alls meningen men hittade ett par himla fina höst/vinterskor som jag faktist kände att jag behövde. Men sa till mig själv nu när jag kom hem och satte in skorna i garderoben.. "inga mer pumps eller klackarskor nu för det har jag massa!!"

Har hunnit med en liten snabb dammsugnin nu med + lagat riktig mat. Fisk har jag ätit idag för en gångskull. Händer inte ofta känns bra med riktig mat för det ska hårdtränas lite senare ikväll.
Nu ska jag in till stan för att sätta mig hos frisören. Vet inte riktigt hur jag ska klippa mig bara. Topparna och kanske lugg? Lite snelugg iallafall får se vad jag vågar när jag väl sitter där.

Måste kila nu!
Puss!

2009-08-26 17:21:18 Permalink Vardagligt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Alltid!!

Alltid ska det vara något man är irriterad över. Kan inte allt bara flyta på? Skulle vara skönt med lite tur någon gång. Ska inte klaga för mycket nu för allt brukar lösa sig. Men 100% kan något aldrig vara och det stör mig!
Tycker själv att jag är värd det bästa så det så!!

Dagen har varit riktigt skön. Sov ut och det var underbart skönt!
Träffade Kalle på stan vid två. Blev en fika och promenad på stan och sen hem till honom för att kolla på hans lägenhet. Riktigt fin var den:) Ska söka mig mot Johanneberg jag med trror jag. Mysigt där!

Imorgon börjar min arbetsvecka, ledig på söndag så det blir några dagar med hårt arbete nu. Ska nog gå bra.

Sitter här med en kopp te och lite god apelsinkrokant ska kika vidare på tvn nu.

Puss på er!


2009-08-24 21:21:37 Permalink Vardagligt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Glad:)

Tjingeling!
Nu är Julia pigg och glad, har en ledig dag imorgon. Har jobbat hela helgen så känner att jag förtjänar lite ledighet nu.
Har inte så mycket inplanerat imorgon mer än att träffa Kalle:) Kalle har blivit göteborgare nu nämligen. Är himla glad för detta!
Vad har hänt sen sist nudå?
Tomas Ledin var hur bra som helst!! Så himla mysigt, njöt av varje sekund!
Igår blev det lite fest faktist. Vickan och hennes pojkvän kom in till mig i butiken igår, blev väldigt glad utav att se dom. Dom var på besök i gbg över helgen som jag iofs visste men hade helt glömt bort. Bestämde mig att det skulle bli lite fest i helgen iallafall:) Blev förfest hos mig, en riktigt lyckad förfest. Mitt humör var på topp. Sen blev det utgång. En helt okey utgång :)
Åkte hem ganska tidigt eftersom jag skulle upp och jobba idag. Inte alls sugen på att gå upp när jag vaknade men väl på jobbet gick det riktigt bra. Blev tom träning efter jobbet. Trodde inte jag skulle orka men jodå:) Inte tränat på nästan en vecka så det var verkligen på tiden. Vilat några dagar så nu är det dags för hårdträning igen. Onsdag, torsdag, fredag sa vi att vi skulle köra på denna veckan. Träningen är som min och Ninas fikastund nu, haha!
Saknar iofs att sitta och fika på stan. Svårt att hinna med allt.
Imorgon blir det iallafall en fika med Kalle skulle jag tro:)

Ska in i duschen nu sen blir det sängen.
Nattinatti!
2009-08-23 22:40:45 Permalink Vardagligt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Ensam igen.

Nu har Josefin lämna gbg och är snart hemma i kna igen. Kändes tråkigt att lämna av henne vid tåget och jag blev väldigt sugen på att åka hem en sväng. Till mamma & pappa hemma på Bergåsa. Men Amanda stoppade mig. Eller jobbet stoppade mig:)
Har haft två kanon dagar med Josefin. Blev tyvär ingen heldag på Liseber men några timmar fick vi. De öppnade inte förns 15.00 och vi stod i kö utanför en timma, vilket gjorde mig galet stressad. Vi behöver mer än fem timmar på liseberg!!! Men hann med ganska mycket iallafall. Tror vi åkte allt och det är huvudsaken. Ivanliga fall brukar vi åka balder säkert fem gånger men blev bara två gånger igår. Vi är som barn på Liseberg och jag älksar det!
Idag blev de shopping, lite ångest nu faktist. Borde inte ha det. Har jobb och pengarna kommer rulla in så borde verkligen inte känna såhär.
Men bra att jag har blivit ekonomisk iallafall:)

Imorgon blir det jobb igen sen Tomas Ledin på Liseberg, ska bli så underbart mysigt!
Lyssnar på honom nu och laddar för fullt:)


Nu ska jag chilla lite i soffan:)

Puss på er!

2009-08-19 21:34:23 Permalink Vardagligt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Fint besök imorgon:)

Tjo!
Då var denna helgen över, har jobbat lördag och söndag men har hunnit med lite festligheter ändå:) Middag, Göteborgskalaset och filmkväll. En utmärkt helg:)
Nu är jag nytränad igen. Ständig träningsverk går jag runt med men det är ganska härligt. Träningen har verkligen blivit som en avkoppling nu, så himla skönt! tom. avkopplande att springa på löpbandet. Trodde inte att jag kunde känna såhär så det känns verkligen jättebra!

Imorgon kommer Josefin äntligen på besök. Har försökt planera in detta hela sommaren och nu passar det äntligen oss båda. Är ledig tisdag, onsdag så nu blir de Liseberg och shopping:)



Josefin för ett årsen när hon var och hälsade på.
Har självklart varit här sen dess:)
2009-08-16 21:36:16 Permalink Vardagligt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Fotograferingen ifrån åkern.

Nu kommer det äntligen lite bilder ifårn min syster bröllop.
Här är bilderna från fotograferingen på åkern.










Sådär, helt okej va?
Jättefina tycker jag:)
Kommer mera underbart fina bilder på brudparet sen och mingelbilder ifrån festen:)
2009-08-13 17:22:16 Permalink Vardagligt Kommentarer (4) Trackbacks ()


Skönt!

Nu har jag helg:) Så skönt nu när ledigheten är oskårad. Har firat med ett träningspass ikväll, gympa blev det. Första gången för mig och Nina tillsammans, förra veckan var det med en jobbarkompis, extra kul nu när jag och Nina tränade tillsammans. Hade fortfarande ont i kroppen sen i måndagskväll men det gick bra ändå. Så himla skönt efteråt, känner mig så nöjd med mig själv. När vi kom ut från Friskis var det fullt med folk på stan. Göteborgskalaset har satt igång nu och Göteborg lever verkligen! Ska nog ge mig ut en sväng och kolla läget på fredag. Imorgon blir det bara lite fix här hemma och ta det lugnt. Sen träning på kvällen när Nina slutat:)
Låter som jag inte är något "fan" utav att jobba va? så som jag tjatar om att vara ledig men så illa är det inte. Vissa stunder älskar jag tom mitt jobb, inte illa!
Men visst är det skönast att vara ledig? :)

Så morgondagens "att göra" är : Tvätta, dammsuga, diska, redigera bröllopsbilder är ett måste!!
Blir bra detta:)
Nu blir det ett gossipgirl avsnitt sen nana.

Tingeling!



2009-08-12 23:47:51 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Snart helg:)

Ja jag har snart helg, kan säga att det är som torsdagkväll för mig nu för jag är ledig torsdag och fredag. Skönt för det känns att jag har jobbat fem dagar nu + ett hårt träningspass igår. Var helt stel och trött i kroppen i morse men börjar släppa lite nu. Himla bra för imon är det dags för ett nytt pass.

Funderar lite på vad jag ska göra på mina lediga dagar. Blir nog att pyssla om mig själv lite och städnign av lägenheten, en tvättid ska jag nog försöka få också. Sånt pyssel som är ganska kul när man har tid till det:)
Blir väl en runda på stan för lite shopping också. Eller en runda till jobbet för lite shopping. Har lite grejer jag kikat på. Då blir chefen nöjd, när man går runt som en liten skyltdocka. "modedocka" som morfar alltid sa att jag var:)

Nu är det bokat och klart att Josefin kommer upp till mig nästa vecka. Fick ledigt tisdag & Onsdag så då blir det äntligen en heldag på Liseberg, som jag längtat!!

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite innan jag ska sova. Skönhetssömnen får bli en annan gång.
Puss på er!
2009-08-11 23:23:19 Permalink Vardagligt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Helt slut!

Det värker i mina fötter och ben, helt sjukt ont efter tre jobbdagar. Borde snart vänja mig tycker jag. Hade inte såhär ont när jag jobbade på H&M. I början hade jag säkert det så jag vänjer mig nog snart.
Har iallafall gått väldigt på jobbet, går bättre och bättre för varje dag!
Hade faktist en kändis inne i fredas. Peter Sipen tror jag han heter. Han köpte ett par solisar till sig själv och ett par till flickvännen. Himla kul med kändis besök tycker jag! Visst är det lite coolt tom.? :)

Helgen har bestått utav jobb, bio och lite fest. En ganska bra helg ändå.
"Sommaren med Göran" var jättebra. Skrattade hela tiden, så underbart att bara få sitta och skatta i en timma!

För övrigt så känner jag mig ganska dyster. Aldrig nöjd som vanligt, alltid något som saknas. Blir så trött på mig själv, varför kan jag aldrig nöja mig med livet.. Vill alltid ha mer.
Och så är jag iriterad på mig själv för att jag har världens godisbehov!! Äter godig hela tiden, måste verkligen sluta med det.

Imorgon är det jobb som gäller, tre heldagar kvar sen ledig i två, jag längtar!
Efter jobbet imrogon blir det träning, ska bli riktigt kul. Dagens höjdpunkt faktist:)

Nu blir det en kopp te och film och inget Godis!!!
Fundera på om jag skulle ha ett godislöfte framöver kanske? Men vem skulle kolla mig om jag höll det? Ingen och därför skulle jag bara fuska så det är ingen mening!
Så jag fortsätter nog med godisätandet och fösker njuta utav livet:)





dyster.
2009-08-09 21:21:22 Permalink Vardagligt Kommentarer (2) Trackbacks ()


En dag på stranden

Är ledig idag tänkte bara ligga inne hela dagen och vila och pyssla om mig själv men så vaknade jag och kände, detta går inte!! Klarblå himmel och det riktigt luktade sommar när jag öppnade balkongdörren. Skickade ett sms till Malin som jag visste låg och sov.. fick inget svar så efter nån minut ringde jag och väckte henne. Det var en trött Malin som svarade och tillslut kunde jag övertala henne till att vi skulle åka till stranden..
Jätteskönt att få lite sol på kroppen. Jag njöt av varje sekund. Blev ett dopp tom, premiärdoppet i Gbg för denna sommaren. :) Var riktigt varmt i vattnet, så himla skönt!
Jag älskar att vara ledig!!
Imorgon är det dags för jogg igen, sex dagar på raken nu sen ledig i två dagar, men det är ju ungefär som en vanlig arbetsvecka. Men det är långa dagar så man blir faktist lite trött så liiite får jag gnälla.
Händer mycket kul nu i helgen trots att jag ska jobba. Imorgon blir det bio, Sommaren med Göran. Har verkligen längtat efter att se denna film. Ska bli jättekul!
På lördag blir det en liten utgång, ska äntligen inviga min lägenhet med förfest. :):):) Men det blir en ganska lugn kväll med tanke på att jag ska upp och jobba på söndag.

Nu ska jag fortsätta att fixa och dona lite här hemma.. till härlig musik är det ganska kul att städa. Lisa Nilsson blir det nu. "Allt jag behöver nu" är favoriten för tillfället:)

Tjingeling!






2009-08-06 18:10:40 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Det går bra nu!

Ja det mesta har löst sig nu och det känns underbart!
Har ett bra jobb, fin lägenhet och kommit igång med träningen.. allt är toppen!
Varit på Gymmet igår och idag. Träffade en jobbarkompis från RnD på gymmet idag, jättekul! Bestämde att vi ska ta ett gympapass imon efter jobbet. Nu blir det hårdträning här;) Me like it!
Köpt nya träningskläder så nu är det extra kul att träna. Riktigt längtar till nästa pass, haha vad är det med mig? Får se hur länge dettta varar:) Länge hoppas jag och det kommer jag se till att det gör.

Inga bilder här  från bröllopet ännu men dom kommer. Jenny vill välja ut lite favoriter och sådär först.
Men snart så..
Nu är jag lite sugen på att bli fotograf faktist. Vi får se vad framtiden utvisar.

Nu ska jag slappa lite i soffan sen blir det sängen. Jobb imon men kan sova till halv nio, underbart! Inte mänskligt att gå upp klockan sex som jag gjort hela sommaren. Sjukt skönt att slippa V-Städ. Men det är en erfarenhet det med och som jag känner nu är det inget jag ångrar. Har blivit en mästare på att städa:)

Nattinatti!
2009-08-04 22:17:26 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Finaste dagen..

Finaste dagen i mitt liv i Lördags och det var inte ens mitt bröllop, det säger ganska mycket om hur fint bröllop min syster och hennes man ordnade. Tillsammans med släkt och vänner.. Det var en helt fantastisk dag och hur kul som helst att vara tärna. Galet nervöst precis när vi skulle gå in i kyrkan. Olof och jag skakade båda två. Mitt hjärta har aldrig slagit så fort, men det var en härlig nervositet på något sätt. Jenny var också lite nervös så klart, Erik var lugn som vanligt. Allt gick väldigt bra iallafall. Erik & Jenny var så otroligt fina.

Efter vigseln åkte vi iväg och fotade. Jag var fotograf och det blev väldigt många fina bilder. Hade med mig Anna-Kajsa, Nina & olof som hjälpte till med stylingen och kollade att allt såg bra ut. Jättebra för då kunde jag lägga all konsentration på ljus och ja allt som ska hållas koll på.. Fick iallafall väldigt många bra bilder som jag snart ska sätta igång att jobba med och sedan visa en del utav dom här.

Efter fotograferingen åkte vi till mottagingen som var hemma hos Jenny & Erik. Där stod alla och väntade på brudparet. Det blev en bröllopsskål och lite mingel innan vi fortsatte ner i ladan för fortsatt mat & fest.
Eriks vän var Toastmaster och han gjorde ett otroligt bra jobb.
Allt var så bra, ett perfekt bröllop helt enkelt. Så kul att se Jenny & Erik så lyckliga och alla andra runt om så klart.
Det hölls så många fina tal också. Gick inte alltid att hålla tårarna tillbaka. Var likadant under vigseln. Så fort jag kom in i kyrkan blev jag blödig. Stod där fram och snyftade, men det är väl inget fel med det? Tycker det hör till. När jag sen kollade ner på mamma & pappa som satt där och grät blev det inte lättare att hålla tillbaka tårarna.
Underbar solosång bjöds det också på. Niklas Abrahamsson, en vän till familjen som precis gått ut Balettakademin i Göteborg sjöng så otroligt fint. Ville bara höra mera mera mera! Ni anar inte vilken röst han har. Världsklass talar vi nu!

Festen fortasatte långt in på småtimmarna, alla dansade och hade hur kul som helst!
Även bröllipsvalsen gick bra för mig & Olof. Det var tom riktigt kul!

Lovar att det kommer bilder lite senare. Idag eller imorgon vi får se.
Fick förresten jobbet på RnD så nu är det inget städ för mig längre, underbart!!
Har en riktigt skön vecka nu. Ledig idag och imorgon. Jobb på onsdag sen ledig torsdag. Sen jobb hela helgen. Så skönt med varierande tider såhär. Sov till elva idag och det har inte hänt på evigheter. Känner mig utvilad nu, har även hunnit med att fixa lite här hemma idag. Sorterad garderoben nu är det bara byrån som också behöver sig en genomgång. Får se om jag gör det imon.
Ikväll ska jag & Nina sätta igång med träningen. Känns jättebra att äntligen ha orken, tiden och framför allt lusten.
Äntligen ärjag tillbaka till det lite mer glamorösa livet. Allt är glamoröst och man jämför med mitt gamla jobb!
Livet är skönt nu!

Tack för en fantastisk helg alla ni som var med!


2009-08-03 14:27:28 Permalink Vardagligt Kommentarer (3) Trackbacks ()