Jullov??

Nej inget Jullov här inte!! Istället blir det bara galet mycket jobb. Känns lite tungt just nu, skulle vara så himla skönt att få långledigt över jul. Förra julen var jag hemma nästan tre veckor och nu blir det bara två dagar. Jaja det får bli så i år helt enkelt.
Hoppas på ett bättre 2010. Helt galet att detta året snart är slut. Vet inte riktigt hur jag ska sumera 2009, varken bra eller dåligt. Tror att 2010 kommer bli mitt år:) Det stod det i Glamours horoskop så jag sattsar på de.

Skulle varit ledig idag men fick hoppa in för Johanna som är sjuk så nu blir det åtta dagar på raken.. Om jag nu får ledigt på lördag. Hoppas Hoppas!! 20årsfest för Melissa & Malin på fredag så jag bara måste vara ledig på lördag.
Lika bra att sova nu så jag orkar med morgondagen, en dag i taget så brukar det gå bra.
Om en vecka är jag hemma i Karlskrona, underbart!

God natt!2009-12-16 22:41:21 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Det går bra nu!

Tjingeling! En nöjd Julia här, dock väldigt trött. Allt flyter på väldigt bra nu. Slog mitt säljrekord på jobbet idag, inte dåligt:) Kul att få hjälpa till med att hitta julklappar åt kunderna. Och att sen göra fina paket av dom är ännu roligare:)
Efter jobbet blev det en snabbis på gymmet, var inte särskild sugen, inte kul att träna själv. Nina vilar sig efter operationen. Lika bra att jag vänjer mig. Hon flyttr ju snart till New York!! Kommer bli så tomt och konstigt. Men det positiva är att det förmodligen blir en trip till New York till våren:)
Jobb imorgon igen, skulle egentligen vara ledig men Johanna är sjuk så får jobba imorgon med. Hoppas på ledighet på onsdag. Femte dagen imorgon, förtjänar faktist helg efter det. Ska kika vidare på Svenska hjältar nu! Familjen och vännerna är mina Hjältar!
2009-12-14 21:04:57 Permalink Vardagligt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Knäck :)

Såhär duktig har jag varit idag:)

Blev väldigt goda måste jag säga:)
Skulle gjort chokladtryffel också men hann inte med det idag.

Två veckor till Julafton idag!
Lite stressande faktist, har bara två lediga dagar fram tills den 24 och julklapparna är långt ifrån klara.
Blir att springa på stan min nästa lediga dag.

Ska fika med te och lussekatt nu:)


2009-12-10 21:13:42 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens höjdpunkt..

Blev väldigt glatt överraskad när jag kom hem från dagens jobb och träningspass. När jag kom in i trapphuset och upp en trappa och skulle låsa upp min dörr stod det en blomma utanför min dörr. En julstjärna och ett kort. "God jul & Gott nytt år önskar familjebostäder" Vad trevligt var min första tanke och jag blev verkligen jätteglad. Tänk att något sånt litet kan göra en så glad. Detta var ett stort plus till familjebostäder. Visst var det galet trevligt gjort?!
Detta var nog det snällaste jag varit med om på ett tag. Haha!!
Tragiskt eller pinsamt att jag blir så glad? Men har inte fått en blomma på evigheter nu.
Så jag tänker fortsätta att glädjas åt min Julstjärna:)
2009-12-09 21:54:55 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ännu mera jul..

Jag fortsätter på julstämningen från mina förra inlägg. Det är ju trots allt bara två veckor kvar till Julafton. Detta påminde min lilla far mig om alldeles nyss. Jag brukar inte ha några problem med nedräkningen till julafton men nu har jag inte lika bra koll längre. Vuxenpoäng till mig kanske?!
Är ledig idag och sitter just nu med en latte och massa pepparkakor brevid mig. Gröten står på spisen, gör egen risgrynsgröt. :) Gjorde det förra veckan oxå, trots en ganska stor gryta tog den slut på två dagar så idag använder jag mig av två grytor. Älskar tomtegröt!!

Ska in till stan i eftermiddag och julshoppa lite. Inte köpt en enda julklapp ännu. Håller på med lite pyssel här hemma bara. Men hoppas på att bli färdig med några klappar idag.
Innan stan ska jag hälsa på Nina som just nu ligger på sjukhuset. Bli inte nervösa nu kära vänner, hon har opererat bort mandlarna så ingen större fara med henne. Ska iallafall häsla på min lilla bästis sen, trots att jag hatar sjukhus. Usch & fy!

Nu ska jag sluta proppa i mig pepparkakor och pyssla lite med en julklapp:)

God Jul på er:)


Ester och Jenny förra Julafton:)

2009-12-08 13:15:10 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()