Julhelg:)

Helgen har bestått utav mycket julkänslor, precis som jag ville:) Blev Liseberg igårkväll med Kalle och hans familj. Nina och jag konstaterade att jul på liseberg är den perfekta dejten. Blir ju kär bara av att vara där. Kär i julen fick det bli i vårt fall. Väldigt mysigt var det iallafall.
Har julpyntat i butiken idag. Slog in paket de två sista timmarna till dekoration, så nu har jag övat på det och kan nog säga att jag är ett proffs på de snart. Riktigt mysigt i butiken nu. Tror jag kommer gå runt och stortrivas hela dagarna nu, hoppas på de!

På tisdag åker jag till växjö en sväng. Ska mysa hos syter yster:) Ska bli underbart kul att träffa dig Jenny, minns inte när det var sist.. Har blivit lovad en god middag med kött, lyx kallas det! Alltid lika gott när Erik lagar mat, bättre än resturang kan jag lova!

Nu ska jag äta några pepparkakskolor till sen blir det sängen.
Nattinatti!
2009-11-29 22:15:59 Permalink Vardagligt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Julmys!

Tjingeling!
Nu kommer ännu en fredagsuppdatering:)
Har varit ledig idag så har haft fredagsmys hela eftermiddagen.
Började dagen med att gå till tandläkaren, gick hyffsat bra faktist. Efter mitt tandläkarbesök, gick jag till sjukhuset precis brevid för att se om jag kunde få mig en spruta mot svininfluensan. Förberedde mig på lång väntetid men kom in efter två minuter bara. Har haft flyt idag. Väntar nu på biverkningar, har just nu bara lite ont i armen och känner mig lite trött. Tror jag kommer klara mig fint:)

Det är ju första advent nu på söndag och det är äntligen tillåtet att ta fram julstämningen. Detta har jag lyckats riktigt bra med idag. Tog mig en promenad på stan för att leta julinsperation. Blev lite fina ljus och julbricka. Supermysigt här hemma nu. Tänker köra fullt ut denna julen (kom precis på att jag har en glitterslinga som ska fram också) Ingen ska få förstöra denna julen för mig.
Har varit lite kärleksdepp de senaste jularna men nu är det slut på de:)
Jag har alltid älskat julen och tänker fortsätta med det!

Titta så mysigt jag har det:)












Ha en superduper helg allihopa!

2009-11-27 20:41:18 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredasmys:)

Ja här är det fredasmys så det skriker om de.. Njae lite dåligt med det egentligen. Men tända ljus, idol och lite kladdkaka har det blivit. Det får duga:)
Blev ett snabbt träningspass med Nina efter jobbet. Vissa fredagar har jag träningsförbud bara för att hinna ha fredasmys men hann ju med det med ikväll.
Jag har faktist tjuvstartat lite med julpyntandet. Min nya fina stjärna står nu på plats i köksfönstret, supermysigt blev det! Men resten av pyntet får vänta tills nästa fredag.

Var faktist ute en liten sväng i onsdags, blev en spontan utgång som blev väldigt lyckad!! Inte haft så kul på länge faktist. Imorgon är det fest igen. Förfest hos mig sen ut och dansa hela natten:)
Det är ganska mycket fest nu men blir så ibland. Livet ska väl vara en fest eller?!

Har fått julschemat nu och hela styrkan ska jobba hela julhelgen så det innebär ledigt Julafton och Juldagen, lite depp över att det blir en så kort helg hemma, hade ju planerat utgång med alla gamla nära och kära på juldagen men icke.
Mamma och pappa åker med mig upp den 26, åker galet tidigt eftersom jag ska börja jobba klockan tio men känns ändå helt okej eftersom dom följer med mig upp så vi kan fortsätta fira jul.
Bästa mamma  & pappa!!

Ska kika vidare på idol nu sen blir det snart sängen.
Nattinatti!

2009-11-20 22:51:53 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


..

Det var ett tagsen här nu. Riktigt illa utav mig. Har inte riktigt haft ork eller lust att blogga men ska försöka få ihop några rader nu.
För en veckasen var jag hemma i Karlskrona nu, exakt vid denna tiden låg jag i favorit soffan hemma på Bergåsa. Var nästan lite FÖR skönt där hemma, för jag blev väldigt hemmakär och inte det mista sugen på att åka tillbaka till Gbg. Men nu är jag här och har kommit in i vardagen igen och det börjar kännas helt okej.
Kan ju inte flytta hem till mamma & pappa nu, det går ju inte. Inners inne vet jag att jag inte vill det. Men hade varit skönt att vara hemma ett tag bara. Ladda batterierna bara. Eller semester är väl det jag behöver. 
Någon som vill ta en sista minuten med mig? Snälla?!!

Dagarna hemma var iallafall fantastiska som ni märker. Fantastiskt kul att träffa alla. Bäst var nog Noah, man blir ju galet barnkär av mysa med honom. Trots att jag fick spya på jackan var han väldigt söt. Haha!
Väldigt udda att gå på stan med en barnvagn men det var verkligen hur mysigt som helst! 
Fick även se Emmelies och Christophers lägenhet, den var riktigt fin. Och galet stor:) Annat än min lilla lya.
Kul var det att träffa er alla iallafall:) Hoppas på att få någon dag där hemma vid jul, verkar som jag får vara glad om jag får vara hemma på julafton, vilken jul va? Fyfy men vill man tjäna pengar så är det bara att bita ihop.

Har varit ledig idag efter att ha jobbat fem dagar på raken nu, lite tufft. Vet att det är en vanlig arbetsvecka men ändå. 
Har träningsvärk i hela kroppen idag, har kört två tuffa träningspass de senaste dagarna. Elisabeth tyckte mina armar såg biffiga ut igår när vi spände oss. haha:)

Ska strax smaska i mig en bit kladdkaka. Fick lite dåligt samvete när jag kom på att jag hade gjort en hel kladdkak till mig själv. Ska ta med en bit till jobbet imorgon, det kommer uppskattas. 

Sådär ja, det blev ju några rader, duktigt av mig.
Puss på er!



 

2009-11-17 20:24:07 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Underbara lördag:)

Lördagkväll och här sitter jag??
Men jag deppar inte för de. Skönt med en lördagkväll hemma faktist. Tror inte det hänt på år och dar.
Jobb idag och imorgon så skönt att bara vila upp sig.

Körde världens roligaste träningspass med den nya tjejen på jobbet i tosrdas, hon är utbildad friskvårds blablabla. så hon kan det där. Känns bra att få lite personliga råd, känns som det ger mer då.
Körde lite med skivstång och nya magövningar. Känns fortf i hela kroppen.
Imorgon ska jag visa Nina alla nya övningar:)
Blir ett träningspass innan jobbet imorgon så 09.30 är vi igång.
Öppnar 11.30 imorgon så det blir perfekt!
Efter jobbet sätter jag mig på tåget hem till Kna, om jag inte blir utslängd för att jag inte har någon biljett. Nej ska förhoppningsvis inte vara några problem att köpa en biljett på tåget.

Ska bli jätteskönt att komma hem till mamma & pappa några dagar och träffa alla nära och kära, det känns riktigt underbart faktist!
Saknar såklart livet på Bergåsa vissa dagar.

Nu tjuter tekokarn och min banan med choklad ska tas ut ur ugnen alldeles starx.
 Tjingeling på er!

2009-11-07 21:23:26 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Feeegis!

Din fege lille jävel! Ja det får bli sista ordet från mig i den här lilla historien :)

Dagen har varit bra. Gav mig ut i kylan och sprang en liten runda, sen värmde jag mig en stund i solariet, sjukt skönt!
Lagat storkok, tvättat och städat har jag oxå hunnit med.

En annan tråkig grej är att min söta lilla fina cykel har blivit stulen, så satans iriterande! Min morfars gamla cykel som betydde mycket för mig, just för att den fick mig att tänka på morfar varje gång jag cyklade. Snyft!
Ska rusta upp mammas gamla cykel nu istället. Det är en skeppshult det med så den får duga:)
Blir så iriterad på folk som inte vet vad man får och inte får göra
Jävla as!!

Det är en skrattretande Julia som skriver av sig lite idag. En gald skrattretande, inte ledsen och det känns så sjukt bra:)

Ledig imorgon också och då blir det rensning av garderober och byrå. Sen träning med Nina.

2009-11-03 22:28:05 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


på egna ben..

Ja se sår bra det går.. Inte sugen på att lämna sängen imorse men lyckades tillslut. Ösregn hela dagen vilket innebär en ganska tom butik och väldigt lite att göra. Inte kul alls men lite mys att stå och dricka en latte och ta det ganska lugnt.
Blev träning efter jobbet. Jag och Elisabeth peppade varandra så blir nog endel träningsvärk imorgon, hoppas på det iallafall. Kul att jag är starkare än henne, det händer inte ofta mina små muskler är större än någon annans. haha!
Ledig två dagar nu:) Imorgon blir de ganska lugnt. Tvätt och kvällsfika är det som står på schemat.
Ska krypa ner i soffan nu.

Tjingeling!

 

2009-11-02 22:34:26 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Skratta eller gråta?!


Sådär såg jag ut igår på årets Halloweenparty;)
vacker syn va?

Blev en helt okej kväll. Inte lika toppen som jag tänkt mig men helt okej.
Nu har jag världens huvudvärk, inte för att jag är bakis.
Lite trubbel i paradiset bara.
Aj Aj var första känslan när jag fick dagens nyhet kastad i ansiktet. Samtidigt som jag känner mig lättad. Visste ju att det skulle ske någon dag framöver.
Jag klarar mig!
Frågan är bara?
Går det inte att vara lycklig utan den där pirrande känslan, utan närheten. Utan kärlek från en speciell person.
Får kärlek av familj och vänner hela tiden. Vad mer begär jag?!
Hela tiden strävan efter den stora kärleken. Kanske är så att man inte ska klara sig själv.
Men jag klarar mig ganska bra själv och tänker fortsätta med det ett tag bara för att bevisa för mig själv och andra att det faktist går!

Vet inte om ni fattat så mycket utav mina rader. Ni som känner mig vet nog vad jag pratar om.
Ska koka lite te nu och kika på One three hill sen gossip och ensam mamma:)

Om en vecka ska jag hem till Karlskrona några dagar. Ska bli så skönt:)

2009-11-01 17:59:37 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()