Ensamt!

Just nu känner Julia sig lite ensam. Saknar mammsen och pappsen. Säkert bara för att vid denna tiden förra veckan satt vi här allihopa och hade kvällsfika och veckan innan var Jenny här och vi hade mysig filmkväll. Nu sitter jag här i min ensamhet. Fy!!
Men den känslan går snart över..

Dagen har varit väldigt bra annars. Sovit ut ordentligt, finns inget bättre. Sen vilat och lagat pancakes med nutella, väldigt mumsigt. Kvällen spenderades med Li på stan, inte lika mycket shopping denna gång bara ett korallfärgat läppstift. Tror det är våren som gör mig så shoppingsugen..

Imorgon är det valborg och det innebär grillfest hos Amanda & Malin. Först ska det jobbas någr timmar, har öppet som en lördag imorgon, känns skönt. Efter jobbet ska vi kolla på cotegen en stund sen hem snabbt och byta om till festoutfiten sen är det dags att slå klackarna i taket. Dock jobb dagen efter det känns lite tungt men har planerat en bakisdag med Camilla på jobbet så det ska nog gå bra :)

Tjingeling!
2010-04-29 21:38:38 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


sommar! :)

Tjoho!

Ligger just nu i soffan och lyssnar på Tomas Ledin, det är sommar det!! Vet iallafall att Amanda håller med mig om detta! Förra sommarn var Tomas Ledin med på alla härliga sommarfester. "Inatt e jag diiin, wooohooo" Haha minns ni?!
Och "snart tystnar musiken" som vi vaknade till en morgon på smögen under midsommarhelgen. Haha helt galet! )
Vilka minnen man har, bra att musiken hjälper en minnas dessa fina tillfällen:)





hihi jag och Amanda lika snygga som alltid:)
Saknar tiden, men vet att vi har lika härliga tider framför oss!


2010-04-28 22:25:14 Permalink Vardagligt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Vilken bra dag!

Har varit ledig idag (igen) känns som jag är ledig väldigt mycket nu vilket är väldigt skönt. Fast jobbar ganska mycket ändå. Lagom liksom :) Onödigt att jobba ihjäl sig tycker jag.
Tog en ganska lång sovmorgon, åt en härlig frukost framför tvn. Satte igång med städningen som gick snabbt idag eftersom det inte var så stökigt.

Eftermiddagen/ kvällen har tillbringats på stan. Blev lite shopping, är så nöjd med mina köp. Farlgit att gå på stan med Li, för denna människa shoppar galet mycket hela tiden och då vill man ju liksom vara likadan. haha!
Blev en kavaj, kofta, strumpbyxor, partyskor. ( Nu hoppas vi inte mamma blir allt för galen på mig när det gäller skorna.) Så himla fina så kunde inte låta bli. Svarta pumps i mocka med guldnitar på, ganska hög klack men snart kommer Nina hem och hon har lovat att vi alltid ska ha högklackat framöver. Man bli så myckey snyggare så enkelt är de! :)
Tog cykeln in till stan idag, samtidigt som det var kul att cykla över bron var det jobbigare än jag trodde. Tog ett tag innan jag återhämtade mig. Men antar att det går lättare efter några gånger.  Men att cykla till jobbet är överkurs just nu.

Imorgon blir det jobb och fika sen ledig igen, LOVE IT!

Nattinatti!
2010-04-27 22:33:15 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndag

Ensam igen.
Nu har mamma och pappa åkt hem till karlskrona. Känns tomt och lite tråkigt här nu. Men liite skönt att ha lyan för sig själv igen. Har haft en supermysig helg iallafall.
Har blivit lite shopping, en underbart fin jeansklänning som jag ska ha på valborg som närmar sig nu. Ett par väldigt fina skor blev det också. Tack!! :)
Igår jobbade jag och då var mamma inne hos mig och provade nästan hela butiken. Hittade mycket fint tillslut. Roligaste kunden såklart.
Idag har vi haft picknick på Marstrand, jättefint och mysigt. Så mycket fina hus att titta på, älskar de!:)
Ska sammanfatta helgen med lite bilder tänkte jag.


Mamma & pappa på Ramberget.
Ni är bäst!

Fästningen på Marstrand.

Mina möbler på balkongen har blivit rosa, fiiint.
Min mysdress passar in i inredningen. Jag gillar rosa ja:)

Där ser ni min nya frilla, är jättenöjd!

Nattinatti!
2010-04-25 22:53:07 Permalink Vardagligt Kommentarer (4) Trackbacks ()


Nu var det klippt..

Tjoho!!

Ligger i soffan och väntar på att Grays ska börja, har alltså lite tid över så tänkte skriva några rader.
Kan ju börja med att varna för "klippoteket" där jag och Li va och klippte oss igår. Har varit där förut med Nina. Två betala för en brukar dom ha där, ganska passande. Brukar alltid gå därifrån relativt nöjd men igår var jag allt annat än nöjd när jag gick därifrån. Ville ha snelugg och så klippte hon världens töntlugg på mig. Resten var jag ganska nöjd med fram till idag då min jobbarkompis vän som är frisöt var inne i butiken. Hon blev riktigt chockad över klippningen och jag fick en akuttid över lunchen haha! Perfekt!
Nu är jag nyklippt igen och supernöjd! Blev dock ganska kort, jag som hade fått långt hår nu..
Köpte på mig några bra produkter oxå, har inte tagit hand om mitt hår som jag ska. Ändring på det nu!

Fick ett trevligt litet telefonsamtal här emellan..

Satt och väntade på greys och så märker jag att det är hockey ikväll istället. Värdelöst!!
Men jag överlever:)

Inköp igår gick kalas, köpt in så fina smycken som finns i butiken redan nu. Sååå fina, blev riktigt kär. Ska köpa ett halsband imorgon:)

Ska avnjuta en kopp te nu.
Tjingeling!
2010-04-21 21:16:07 Permalink Vardagligt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Myshelg!

Helgen har varit fantastisk!
Jenny kom onsdagkväll och jag var ledig torsdag, trots min hemska förkylning orkade jag med en heldag med Jenny, Anni och lilla Olle. Anni som hon pluggade med här i gbg har blivit mamma till en så otroligt söt liten kille, Olle.
Blev ett besök på röhsska, ett konstmuseum. Trots att jag inte förstår mig på konst så var det ett trevligt besök. Kul att få turiska lite i bgb. Blev en fika i vasastan, middag på Jensens Beef House och tillslut ett lååångt besök på ikea. Där kvittot blev längre än jag tänkt men snart lön, en efterlängtad sådan denna gång. Inte hållt min budget denna månad men men.
Kommit in i en turkos period nu, inte övergett rosa helt men det jag handlade på ikea gick i turkost. Lampa, filt, kuddar..
Har även blommor på balkongen nu, min söta syster ordnade detta medan jag jobbade på lördagen. Vad skulle jag göra utan min familj?! :)
Har haft filmkvällar, kollat så ska det låta.. precis som förr:) Så himla mysigt!
Var så underbart kul att ha dig här syster!

Till helgen får jag besök igen. Denna gång av mamma & pappa som inte har varit här sen i julas. Ska bli väldigt mysigt det med. Längtar efter mamsen och papsen. Lite ensamt här hemma nu när man vant sig vid sällskap.
Ska måla möblerna på balkongen när dom är här. Rosa eller turkost? Lutar åt rosa nu iallafall. Ljusrosa låter väl ganska fint?

Ledig imorgon men blir några timmars jobb på kvällen. Iköpsmöte med One Two, middag på hottell och allt. Sen att få beställa fina kläder till butiken är inte fel. :)

Nu är jag trött, somnar när som..
Natti natti!
2010-04-19 23:08:26 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


väntar..

Sitter och väntar på att dessa vackra människor ska anlända :)

Erik ger sig iväg och fiskar.. ( tror jag) imorgon, sen får jag Jenny för mig själv. Ska ha en riktig systerhelg. Myys! Älskar att ha besök!

Förövrigt mår jag sådär, gick tidigare från jobbet idag. Stackars lilla mig. tekokarn står på bordet och honungsburken brevid, så skönt för halsen!

Tjingeling!

 

2010-04-14 22:09:48 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Min lediga dag

Ingen höjdare till dag. Vaknade efter en orolig sömn inatt och trodde jag fått feber men tempen visar inga höga siffror som tur va men känner mig lite risig. Tanken var att jag skulle spendera hela dagen på balkongen men icke, blev någon timma bara. Inte så bra att sitta i stekande sol när man är krasslig.
Har försökt vila hela dagen, var tvungen att damsuga av lite bara för imorgon får jag finbesök. Syster ska vara hos mig onsdag till söndag:) Ska bli så himla mysigt.

Imorgon blir det förhoppningsvis jobb om jag inte mår sämre. Ledig torsdag, blir en sväng på stan med Jenny och en vän till henne sen Ikea, precis som förr. Var på ikea jätteofta när Jenny bodde i göteborg. Fanns alltid något hon behövde där. haha!

Nu ska jag vila lite på soffan igen.
Tjingeling!
2010-04-13 19:02:03 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Leeedig!

Måndagkväll och jag har helgkänsla redan:) Ledig imorgon, så skönt så skönt. Lagom att jobba en dag sen få ledigt igen. Det gillas!
Helgen bestod av jobb och fest. Jobbade lördag sen hem och vila någon timme sen kom Malin till mig och vi satte igång kvällen. 
Bara jag och Malin som är kvar i vårt lilla gäng nu, singelgänget alltså. Vart tog alla vägen liksom? :) Men vi är inte ledsa för det!
Snart kommer Nina hem från New York och då är vi inte lika ensamma längre.
Frammåt tolv hittade även Hanna och Sanna hit och vi begav oss till Avenyn för att dansa!
En lyckad kväll som vanligt!



En glad Julia.

Nu blir det sängen, skönhetssömn var längesen. Nattinatti!
2010-04-12 22:44:03 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


:)

Dåligt med uppdatering här.. Blev en fullspäckad vecka förra veckan. Blev inköpsresa till Paris tisdag - torsdag. Kan inte fatta att jag varit i Paris bara sådär hux flux. Väldigt häftigt iallafall. Blev fina kläder till butiken. Fick även välja ut smycken. Var lite nervös över att det bara var jag som gillade det jag valde men tydligen har jag väldigt bra smak. Ingen nyhet kanske:)
Paris är iallafall en fantastiskt fin stad!



Efter Paris var det bara hem och vända, packa väskan för att fira påsk i Karlskrona. Jätteskönt att komma hem!
Blev en snabbvisit i växjö hos Jenny & Erik där det bjöds på kroppkakor, galet gott!
På kvällen blev det fest, nästan alla var hemkomna från städerna som vi lämnat karlskrona för.
Var som att gå tebax två år i tiden. En riktigt nostalgikväll. Hade jättekul verkligen. Slår många kvälla här i gbg och det är inte illa!
Saknar många utav er där hemma väldigt mycket! Det vet ni!
Tusen tack tjejer!












2010-04-08 23:55:37 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()