Redo!

Imorgon gäller det, upp 06.00 för att ta bussen till Uddevalla. Hoppas jag hittar från stationen till skolan men det ska nog gå bra! Är lite smått nervös och spänd. Har åkt på en dum liten förkylning. Väldigt opassande men har vilat hela dagen så hoppas verkligen jag känner mig bättre imorgon, får proppa i mig Ipren annars.

Nu känner jag mig redo för skolstart iallafall. Köpt hem ChaiThe och Hasselnötsmak till kaffet för att komma i pluggstämning när det är dags för det.



:)
2010-08-29 20:18:05 Permalink Vardagligt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Liseberg igår:)

Igår blev det äntligen ett antal timmar på Liseberg!! Åkband och hela köret, har inte hunnit med det tidigare i sommar vilket jag varit lite besviken på. Men fick en kanondag där med Nilla!
"ska aldrig mer gå på Liseberg med dig" sa hon när jag lurade med henne upp i höjdskräcken. haha! men tror inte hon menade de:)

Fick lite härliga galna bilder från flumride, Lisebergsbanan bla.

Såhär lycklig är jag när jag är på Liseberg! Ser ut som jag åker ensam men Nilla gömmer sig bakom mig:)


Jag lyckades inte riktigt på denna bilden men tycker Nilla blev så bra så bjuder på den:)


Fina Nilla!

Idag har jag strosat runt på stan, har längtat efter en såhär lördag:) Blev lite fin shopping, men bara liite. Är ju student om några dagar. Får försöka bete mig som en då!
Nu blir det myskväll hos Amanda, på med mysbyxorna sen ska jag bege mig.
Puss!
2010-08-28 19:28:35 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nu var de slut..

Slutet är början på något nytt!
Sista dagen på jobbet idag, eller kanske inte helt sista blir säkert lite extra jobb framöver men känns ändå som ett avslut där. Nu ska jag bli stident ju. Äntligen!

Inte bloggat mycket alls den senaste tiden. Varit så mycket annat som ska fixas och donas med. Men har hittat på en hel del sen sist. Mycket jobb, varit i Uddevalla och kollat läget, verkar mysigt. Mamma & pappa har varit på besök. Fick upp dom i Höjdskräcken OCH Frittfall. Det trodde jag aldrig skulle gå, helt ärligt! Två femtioåringar, tror dom var älst i kön just då! Blev så stolt över er mina fina föräldrar. Hade en jättemysig helg tillsammans.

I helgen blir de shopping, Avskedsmiddag med tjejerna som ska till Oslo, Liseberg, fest.. Kommer bli en fantastisk helg, jag känner det redan nu. En bra uppladdning inför skolan!:)

Nu ska jag diska upp och göra lite fint så jag får ro i kroppen till att sova.

Puss!!
2010-08-25 23:11:15 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag längtar!

Tjingeling!

Idag har jag varit ledig, jobbat alldeles för mycket den senaste tiden. Sju dagar på raken, de tycker jag är för mycket iallafall. Har alltså varit väldigt trött idag och inte gjort så mycket nytta. Eller joo. Städat, handlat, fixat lite inför skolan.. Jag längtar såå!!

Om två veckor har jag haft min första "skoldag" Den 30 augusti sätter det igång. 09 - 16. Kommer alltså vara slut den måndagen om två veckor, efter alla intryck och information. Men kul ska det bli.
Första terminen ska jag läsa; organisations och vetenslapsteori, marknadsföring, ekonomistyrning och IT som verksamhetsstöd. Fyra kurser men två åt gången.
Ska bli såå kul. Pirrar i magen när jag tänker på de. Haha. Hoppas denna plugglädje håller i sig hela terminen.

Nu ska jag fixa naglarna så jag är fin på jobbet imorgon :)

puss!
2010-08-16 20:38:05 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mysig kväll

Tjingeling!

Har haft en mysig kväll på Göteborgskalaset som är i full gång här i götet nu. Amanda kom in till mig precis innan stängning. Sen gick vi till Storan för vi skulle se Oscar Linnros, hann bara vara med på de tio sista minuterna men fick höra den sista och bästa låten så vi var ganska nöjda. Sen var de Langosjakt. Mötte upp Andre på vägen och hittade Crepes med nutella och banan på till mig. Tillslut hittade vi Langos, efter 30 minuters kö satte vi oss vid ån och smaskade i oss :)
Eftersom jag bestämde mig för att de skulle bli trerätters ikväll köpte vi på oss marknadsgodis för 230kr!!!!! haha Ångest?! Gott var det inte heller.
Men en väldigt trevlig kväll.

Tack för ikväll Hjärtat!

Från midsommar som ni kanske ser?!:)
2010-08-12 22:46:20 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Redo för regn!


Dagens



Eftersom det regnar väldigt mycket i Göteborg, har jag inskaffat mig ett par snygga gummistävlar idag. Två år försent men nu är jag förberedd inför en regnig höst, vinter & vår. Lite mysigt faktist:)
Duger dom?:) Från Replay, tycker dom är snygga men tvekar lite ändå. Undrar om folk går runt i gummistävlar i Uddevalla? Annars får jag införa det där helt enkelt! :)

Var på Ikea igår med Nina efter jobbet. Kom dit kvart i åtta, hade alltså en kvart på oss att springa egenom hela huset för att hitta sladdar till en lampa till Nina. Hittade en matta till mig på vägen. En mörkblå ryamatta. Istället för min färgglada barnmatta. haha!
Jättemyisgt och fint blev det. Nya ljus som doftar så himla gott blev det oxå så nu sitter jag här och myser.

Börjar tolv imorgon, skönt att få sova ut. Vet inte hur många dagar det blir på raken nu. FY! Men snart börjar plugget, jippie!!

Puss på er!
2010-08-11 23:09:32 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Livet är Great!

Jag är så glad!!
Har haft en underbar helg i Ängehholm, i ett hus vid havet samlades vi, tjejerna från gymnasiet.
Jag åkte från Göteborg tidigt lördagmorgon. Blev hämtad av brudarna som redan var på plats i Ängelholm. Då var det dags för utflykt. Efter någon timmes biltur med några felkörningar och U-svängar kom vi till slut fram till Nimis, en sevärdighet som fanns på kartan men inga skyltar på vägarna. haha!
Blev bergbestigning med mycket flås och panikskratt längs vägen. En pradaväska i handen kanske inte är det smartaste när man ska ut i vildmarken men gympaskorna var på, iallafall tills jag fick låna ut dom till Emelie för att hon var på väg att vända, vilket inte var tillåtet. Men barfota och pradaväska gick det oxå:) Tillslut kom vi fram iallafall. Fett värt de! och vilket minne!! :)
När vi kom tillbaka till Skepparkroken ( Ninas sommarställe ) blev det ett dopp i havet, sol och Massage av Hanna. Vilka brudar vi är. Alla med unika talanger!
Det blev middag och festligheter resten av kvällen.

En väldigt lyckad helg! Kommer bilder under veckan, lovar!

En annan rolig grej som ger mig fjärilar i magen är att jag ska börja PLUGGA till hösten. Ledarskap inom detaljhandel i Uddevalla. Ska pendla från göteborg till en början sen får vi se om jag flyttar dit eller ej.
JAG ÄR SÅ GLAD!

Nu blir det sängen, jobba några veckor till innan studentlivet sätter igång. YEEES!!

Nattinatti!



2010-08-08 22:55:01 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Semesterbilder



Jag och Mamma cyklade till Andreens för att köpa frallor till frukosten. Jättemysig cykelväg längs med havet. Så mysigt!

Jordgubbspaj till när Johanna & Noah kom på besök:)

Söta lilla Noah

Ericas 18årsdag :)

Världens finaste och bästa mamma & pappa.
och mitt sommarparadis Lilltomta!

En dag i Simrishamn

Syster & Erik. ( har idag ettårig bröllopsdag) Grattis!

Middag i mysiga Skåne

Emmelie & jag bestämde oss spontant för Hasslöfestivalen. Blev en lyckad kväll.

Johanna var såklart där:)

Milla:)

Kusin Josefin:)

Påväg ut till campingen på visafton, myys!

Josse blev minsann uppraggad;)

Glass vid Sturköhamnen




Dessa bilder får mig att längta tillbaks till Sturkö så himla mycket. Men vet att det blir fler härliga sommardagar där men vill tillbaka nu!!!
2010-08-01 22:36:48 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()