Ny favorit


Såå bra!!

Tenta imorgon, tänk på mig och håll tummarna!
Sen blir de förhoppningsvis till att fira. Julsittning på kåren imorgon, ska bli så himla skoj! :)

Om två veckor är jag hemma i Karlskrona, sköönt! Lillajulafton med mamma och pappa, precis som vanligt, precis som det ska vara under jul om jag får bestämma.. precis som vanligt.. dock har mycket förändrats under åren. Innan var vi alltid först hos Farmor och Farfar där de bjöds på lutfisk, Kalle Anka och julklappsutdelning i timmar. Det berget av julklappar var en vacker syn :) Inte riktigt lika stort nu när vi alla kusiner blivit så stora :) Men ändå sitter vi spända som små barn allihopa. haha jag älskar de!
Efter farmor och farfar åkte vi alltid hem till mormor och morfar där de bjöds på en något lugnare kväll, alltid väldigt mysigt med gott julbord och ännu en julklappsutdelning.
Nu ser det istället ut såhär. Lutfisk och Kalle Anka och ett berg av julklappar hos farmor sen hem till oss på Bergåsa där vi firar med Jenny & Erik med julbord och julklappar igen.. Sen midnattsmässan där pappa och jag alltid somnar och jag undrar alltid varför jag följer med men det är ju ganska mysigt faktist och det tillhör!
Tack för alla fina Jular min älskade familj!
2010-12-09 20:53:24 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Trött!

Hej på er!

Nu sitter jag i soffan, helt slut efter en dag med plugg och ett lagom hårt träningspass. Har kommit igång med träningen nu igen, sen någon månad tillbaka. Kör än så länge på riktigt hårt, ska fortsätta såhär är tanken. Snart magrutor igen! :)
De tre senaste gångerna jag vatt på gymet har jag pluggat samtidigt, de ni! Löpbandet i 30 min och läst samtidigt, känner mig så effektiv!
När jag gick hem från gymet skulle jag handla lite på vägen. När jag sen skulle betala fick jag en påminnelse om hur trött och slut jag var i huvudet, hade glömt koden.. igen! Det är iofs inget som brukar hända men gjorde de precis innan förra tentan och nu på fredag är det tenta igen så det är mycket plugg nu som ni förstår och min lilla hjärna strejkar just nu..

Hade Jenny, Erik och Ester (+en till liten liten varelse) på besök i helgen. Jag fick äntligen se Jennys fina söta lilla mage. Jag ska alltså bli moster! Jag är såå glad :) Helgen var så mysig, bästa på länge! :)

Nu blir de te och desperate houswifes! :)

Puss mina fina!


2010-12-07 20:47:04 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()