Resfeber?!

Nu är det nära. Bästa känslan nu när hela semestern ligger framför fötterna:)
Ska snart bege mig in till centralen för att möta upp Josefin som kommer med tåget. Sen ska vi hem till mig och packa färdigt min väska.
Taxin hämtar oss 03.30 får se om det blir några timmars sömn innan, tror faktist inte det. Får sova på flyget.
Gu så skönt det ska bli. Hoppas nu vädret är med oss!!
Jag ska se till att vi får en underbar semester iallafall :)

Tänk att jag och min lilla kusin ska ut på äventyr tillsammans.
Vi pratade alltid om det när vi var mindre, att vi skulle resa tillsammans när vi blev stora, haha:)

Nu måste jag kila till vagnen.

Puss & kram
Jag och Josse på Ninas discofest, disco på stranden nästa ;)

 

2010-02-27 19:26:19 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Njuter:)

Nu börjar det närma sig, fem dagar kvar och bara för att komma i stämning och göra er som är lite avis ännu mer avis så har jag tagit kort på min packning, eller det som ska bli min packning. Bara börjat lite smått.


Halva väskan är fylld med kjolar och klänningar


Lite smått och gott som ska packas ner


Kom på att jag inte hade några bra sandaler, som tur va fick vi in dessa på jobbet förra veckan. Chefen tyckte jag skulle ta med mig ett par på resan så varför inte. Sitter med dom på mig nu. Väldigt sköna faktist.
Tänk att jag bjuder på en fotbild, jag som hatar fötter!! haha:)

Ledig imorgon så då ska det fixas och donas;) himla lyxigt schema nu. Hade ju kunnat jobba fram till söndag men det är ju skönt att vara ledig:)

Ska nog krypa ner i sängen nu, ögonen blev väldigt trötta kände jag nu.
Nattinatti!





2010-02-22 23:36:35 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ledig:)

Tog en ordentlig sovmorgon idag, gick upp för att äta frukost halv tolv. Skönt!!
Men har bestämt mig för att vara lite duktig idag. precis satt igång två maskiner tvätt, dammsugit och ska snart laga mat. Ska göra potatismos, det var längesen.

I eftermiddag ska jag bege mig bort till Li, som har flyttat till Götet på heltid nu. Hon har ju pojkvännen här så har varit här nästan varje helg men nu bor hon här på riktigt. Jätekul tycker jag! :)

Imorgon kommer Jenny & Erik och lilla Ester såklart. Ska bli så mysigt med en familjehelg:) Imorgon ska vi på melodifestivalen faktist, ska bli jättekul! På lördag ska jag passa Ester, blir eventuellt lite vin här hemma med malmöbrudarna som kanske kommer på besök till helgen oxå, en fullspäckad helg heltenkelt. Ledig söndag, det gillas!
Ska se om jag kommer igång med packningen lite idag med. Har tagit fram resväskan nu iallafall. Några blommiga klänningar ska packas ner :)



Några solisar ska packas ner oxå;)

Puss på er!

2010-02-18 14:38:31 Permalink Vardagligt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Juliadagen + Fettisdagen:)

Jajemen, min namnsdag och fettisdagen idag, så passande:) Köpte mig en semla på vägen hem från jobbet som jag snart ska fira med.

Förstår inte vad det är med mig. Är världens tröttaste människa just nu. Ögonen går i kors på mig på jobbet och känns som jag ska falla ihop när som. Var ju hemma och vilade fyra dagar förra veckan. Måste lida av brist av nånting. Har köpt värsta vitaminkuren så borde skutta fram tycker jag. Inte tränat på två veckor, nästan pinsamt att erkänna det. Kanske därför jag är så trött? Imorgon ska jag tvinga mig själv till gymet efter jobbet.
Jag bara måste! Ska ju komma i form tills semestern, mindre än två veckor kvar nu.
Jag behöver verkligen semester!!

Nu ska jag koka te och njuta utav min semla:)

Puss på er!

 

2010-02-16 20:15:27 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Alla hjärtans dag!

Har haft en riktigt bra dag, alla hjärtans dag till ära:) Började med lite mys sen in till stan med Li. Blev lite shopping trots att jag INTE skulle köpa något idag. Men det är ju alla hjärtans dag så både Li och jag tillät oss lite shopping. Blev två fina tröjor iallafall.  Sen kom Malin och vi satte oss och fikade, dock stängde fiket lagom till Kalle & Lang kom så då fick vi fortsätta vår fika på ett annat fik, tur att det finns endel att välja mellan:) Det blev dubbelfika för mig och Malin helt enkelt.

Har varit sjuk några dagar, febrig och risig så har varit hemma från jobbet i fyra dagar nu. Imorgon är det dags att ta på sig klackarna och sälja järnet igen, har fått in nya grejer nu och bytt tillbaka till "Victoria of Sweden" så det ska bli ganska kul att gå till jobbet imorgon:)

Om två veckor är jag och Josefin på Tenerife, fick hem taxfree katalogen idag, funderar på om jag ska ha mig en parfym?!

Nu ska jag vila lite i soffan sen göra natchos, mums!

Puss på er alla nära & kära, hoppas ni haft en fin dag!

 

2010-02-14 18:27:50 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


tröttare tröttast!

Jag vet att jag tjatar om att jag är trött men känner mig lite krasslig nu dessutom. Som tur är blev det lite ändringar i veckans schema. Skulle jobba två dagar till tills jag skulle få ledigt men nu är jag ledig imorgon fick jag reda på ikväll. Det tackar jag för. Inte varit ledig sen i torsdags faktist och imorgon är det torsdag igen så förtjänar ledigt imorgon. Sova står på schemat!! och lite plock här hemma. Rensning av garderoben, tvätta och packa lite smått kanske? :) Sköön dag helt enkelt!

Lite synd att jag inte får en ledig helg dock men söndagen blir ledigt iallafall. Borde passa på att gå ut men inte så sugen faktist, hoppas på att det händer något annat kul. Malin och jag har planerat " bojkotta alla hjärtans dag" med bio. Medans alla andra små jävlar myser med sina käraste:) Jag är inte bitter detta året iallafall och det känns underbart!

Sovdags här snart. Natti Natti!

 

2010-02-10 22:31:37 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Trött!!

Är galet trött denna måndagkväll, jobbat fyra dagar och har fyra dagar kvar tills jag är ledig. Elisabeth är på semester denna vecka så då blir det extra mycket jobb för mig men det klarar jag. Lyxigt att få vara ledig lördag söndag sen:)
Snart är det dags för semester för mig oxå, har äntligen bokat resa nu. Om tre veckor är jag i solen och steker, underbart!

Förra veckan blev väldigt fullspeckan, alltid så. Vissa veckor händer absolut ingenting och sen kommer allt på en gång. Tisdagkvällen gick jag, Amanda och Malin ut och åt trerätters. Vet inte riktigt vad vi firade. Kände att vi behövde lite lyx i vardagen bara. Onsdagen blev det fest för mig och Amanda. Helgen bestod av ännu mera fest och andra trevligheter:)

Just nu leker livet som ni förstår, förutom att jag ska jobba hela veckan, det är segt!

Ska snart ta fram min rosa resväska och börja packa lite smått, lägga ner en bikini om dagen. Att packa och planera är ju halva njutningen tycker jag:)



Kalles inflyttningfest i lördas, tack för festen:)


 

2010-02-08 21:37:30 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Njut!

Min favorit just nu.
gammal låt men så mysig att lyssna på. :)

2010-02-02 23:21:35 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()