Om kärlek till kläder..

Har varit duktig och plockat upp min resväska från semestern. Ni som känner mig vet att jag alltid packar den stora väskan när jag ska vara iväg några dagar så det är alltid mycket som ska packas upp när man kommer hem igen. Riktigt stolt att jag redan packat upp! Kan annars ta några veckor. Trodde aldrig jag skulle få in allt i garderoberna och byrån men de gick. Kanske tack vare att det ligger en halvfull resväska med kläder under sängen. haha!
Jag har iallafall äckligt mycket kläder. Om man nu får säga så?! Men har så mycket fint som jag knappt använt. Blir så när man jobbar i butik och får köpa kläder väldigt billigt, då blir det några påsaratt ta med hem i veckan.
Nu har jag köpstopp tror jag nog. Får inte gå på stan ett tag framöver. Fast det låter så himla tråkigt. Men mer kläder kan det inte bli för det får inte plast mer nu. Måste rensa ut lite, ska nog lägga någon timme på detta på fredag för då är jag ledig :)

Nu får det bli sängen, kika på oc, läsa, sen sova. Blev sent nu men kunde inte sova igårnatt känner på mig att de blir likadant i natt så bättre att plocka lite i lägenheten än att snurra runt i sängen.

Nattinatti!
2010-07-28 23:42:08 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


jobb jobb jobb

Tillbaka till verkligheten som består av jobb jobb jobb. Men det funkar. Fast har sjukt ont i fötterna och benen, helt kommit ifrån jobbet under semestern. Kändes så konstigt att inte ha ont i fötterna på två veckor. Sjukt skönt! Får hoppas jag vänjer mig snart igen.
Idag har varit en ganska bra dag iallafall. Mötte upp Camilla & Elin efter jobbet, satte oss på Vasastan och chillade :)

Två jobbdagar kvar sen ledig, längtar redan. Ska agera flytthjälp på fredag. Vickan påbörjar flytten från Halmstad nu på fredag, ska bli skoj.

För övrigt hoppas jag på ett glatt besked snart. Snälla!!!! Det enda som snurrar i huvudet på mig nu, håll tummarna gott folk!
2010-07-27 22:32:31 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Min semester lider mot sitt slut:/

Ja nu är det tyvär så att jag bara har en dag kvar utav min semester. Känns inte alls kul. Åker till Göteborg imorgonkväll. Måste erkänna att jag inte ens längtat liiite till gbg men samtidigt känns det helt okej att komma hem imorgon, men hade gärna varit ledig ett tag till.
Har iallafall haft två underbara semesterveckor. Har tillbringat den mesta tiden på sommarstället på Sturkö, älskar detta ställe! Finns inget bättre ställe att vistas på när det är sommar. Det krävs dock att det är fint väder vilket det inte varit idag. Tyvär! Annars har jag haft fint väder nästan hela tiden. Har blivit några dagar i solstolen på knallen, myyys!
Har haft besök av Johanna och söta lilla Noah ( kommer bilder en annan dag )
Emmelie har varit är ute en sväng. Jag har knappt lämnat ön men har hunnit med några små utflykter. Simrishamn, öland & kalmar. Så mysigt!
Och så har det blivit lite fest oxå, kommer bilder från det en annan dag oxå:)
Nu ska jag njuta utav sista kvällen på Lilltomta!

Mitt sommarparadis!
2010-07-24 20:33:24 Permalink Vardagligt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Längtar!!

Nu har jag fem dagar jobb framför mig sen är det äntligen dags för semester för mig. Ledig i två hela veckor!! Vet inte när jag var det sist?! Ska vara hemma i kna, på sommarstället på Sturkö under hela min semester. Det ska bli såå skönt!! Ska göra alla mysiga sommargrejer jag gjort under alla sommarlov. Myyyysigt!!
Längtar verkligen ihjäl mig.

Inte hänt så mycket sen sist. Blev en liten utgång i lördas på Kaj Sjul 8, ett riktigt mysigt sommarställe:)
Får se vad som händer i helgen hoppas på ett besök där igen innan jag åker på söndag.

Idag har jag varit ledig. Planen var att åka till stranden men vädret var inte så bra som vi hoppats på så blev en heldag hemma. Tog mig en mysig promenad nu på kvällen och så mötte jag Amanda vid konsum sen blev det Allsång på skansen hos henne. Mysigt!

Några bilder från helgen:)Tack för en lyckad kväll mina fina vänner:)

Nattinatti!

2010-07-06 22:53:17 Permalink Vardagligt Kommentarer (1) Trackbacks ()