Min mamma!

Idag är det morsdag och jag vill passa på att berätta vilken fin och underbar mamma jag har!
Hon är den bästa mamma man kan tänka sig. Finns alltid där, dag som natt. Vill och vet alltid mitt bästa. En sån som har rätt i slutändan. "skulle lyssnat på mamma" Vet inte hur många gånger jag tänkt så. Mamma vet vad som är bäst för sin lilla dotter helt enkelt:)


Min fina mamma & jag i Kalmar förra sommaren.
Älskar dig!



2010-05-30 20:23:58 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Min bara miiin :)

Nu är skönheten min :)
Pratar om klänningen jag blev förälskad i som jag berättade om för någon dag sen. Eftersom priset sved lite så kom jag på en genialisk ide om att skicka iväg våran söta praktikant till Topshop eftersom hon är student och har tio procent rabatt. Smart tycker jag. Sen när den väl var min pirrade det i magen när jag tänkte på den. haha! Har man ingen att ha fjärilar i magen för så finns det alltid annat fint man kan kära ner sig i. Det är ju tur de:)

Jobbet gick kalas idag och kommer gå ännu bättre imon för då är det fredag och alla härliga kollegor är på plats. Senare biomys. Jag gillar de!

Puss!
2010-05-27 21:58:00 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Utvilad?!

Ja nu har jag varit ledig i två dagar så borde verkligen vara utviad och fit for fight på jobbet imorgon. Fyra dagar på raken framför mig och det känns skönt faktist. Kan inte leva så slappt som jag gjort nu. Får bara ångest för det är när man är ledig pengarna rullar iväg..
Ser fram emot att jobba imorgon :)

Planerna för helgen är fortfarande lite ostabila.. Bio på fredag ser det ut som. Tyvär inte Sex and the city2 som har premiär just på fredag. Har lovat Nina att vänta tills hon kommer hem. Kan ju inte gå utan vår egna New York brud. Det går icke! Får bli någon annan bra film helt enkelt. Lördag? Camilla hade ett förslag om fest hos henne igen. Varför inte liksom? Hade eg tänkt mig en lugn helg nu med tanke på att jag ska jobba söndag. Kanske borde spara sig till nästa vecka då är jag ledig söndag och Nina ska firas. Men kan ju bli en lugn utgång. Ja så får de nog bli:)

Nu till dagens höjdpunkt: Desperate Houswifes innan sovdags.
Nattinatti!
2010-05-26 22:48:02 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Den som spar han har.. men inte specielt roligt!

Tanken var att jag och Li skulle spendera massa pengar på stan idag men det gick inte som vi tänkt oss. Tappade lusten helt efter bara någon timma. Bra för ekonomin men fyy vad tråkigt!
Hittade iofs en klänning som jag funderar på om jag ska ha eller ej. Den var himla fin lite dyr och lite för kort bara men med ett par cykelbuxor som är väldigt hett just nu skulle den nog bli väldigt fin. Trodde aldrig jag skulle klä på mig ett par cykelbyxor när jag såg de första gången för några veckorsen men nu kanske jag ska inskaffa ett par iallafall. Vi får se!
Blev ett par små söta örhången och ett linne som jag ska ha under min långklänning. Finfint!

ska visa er min nya favolåt.
Kan inte göra annat än dansa när jag hör denna:)

Är mega förkyld just nu, inte kul alls. Kanske är pollen jag vet inte. Tror det är en blandning av de iallafall. Ledig imorgon oxå då blir det att vila hela dagen!

Nattinatti!

2010-05-25 22:42:54 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sommarhelg!

Gokväll!

Till skillnad från förra helgen har jag haft en fullspäckad väldigt trevlig och lyckad helg!
Jag var ledig i fredas och lämnade inte hemmet förns fem ungefär. Väntade på att solen skulle komma fram på balkongen hela dagen, fick mig en timma max. Typiskt när man väl är ledig.. Sen blev det iallafall filmkväll med Li, Malin & Amanda. Myspys! Dock var man en dränkt katt när man kom hem. Men sommarregn är ganska härligt.
Igår var det jobb och fest som stod på schemat. Göteborgsvarvet här igår så det var ganska lugnt i butiken eftersom det är avstängt för löparna över hela stan i princip. Efter jobbet gick jag hem till Camilla & Christian som hade inflyttningfest igår. Jag och Camilla fixade oss tillsammans och fick ha lite egentid med mycket skvaller, det var nice! Sen sattes festen igång och der rullade in folk hela kvällen. En väldigt lyckad inflyttningsfest i en väldigt fin lägenhet på Heden! Blir jag kvar i götet i framtiden ska jag minsann skaffa mig en lägenhet på Heden jag med. Det har jag alltid sagt och jag brukar lyckas med mina planer tillslut. Men vi får se vart jag hamnar. Gbg eller ej?!
Blev utgång igår med såklart. Nivå blev det tillslut. Hade verkligen jättekul! Skoj att Li fick sin debututgång i Götet, haha! Det var då på tiden. :)

Idag har vi varit ovanligt pigga, iallafall till en början sen satte solstinget igång den lilla bakfyllan men det är sånt man får ta. Jag & Li bestämde oss för att åka till Saltholmen och sola. Supermysigt och skönt va det.
Helt galet att sommaren är här, vågar inte tro att den är här för att stanna men hoppas verkligen de. Ska bli en fin sommar i år tydligen. Det gillar vi:)
Har alltså haft en riktigt somrig helg, underbart!



2010-05-23 22:17:09 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Trötter

Hur kan man vara så trött efter att ha jobbat en dag? Det undrar jag. Har iofs stått upp i nio timmar men ändå. Jobbat i klackar har jag oxå gjort men lite lustigt är de. Men det är en skön trötthet för jag vet att jag är ledig imorgon vilket inte gör det så farlgit att vara trött. Imorgon ska jag nog bara vila för på lördag är det jobb och inflyttningsfest som gäller. Camilla ska ha inflyttningsfest nämligen. Så på lördag är det på Heden det smäller! :) Ska bli väldigt roligt, ännu bättre att jag är ledig på söndag.. igen:) Nästan en föör bra vecka nu. Men skönt är de!
En promenad får det bli imorgon iallafall, kan inte slappa hela dagen. Dessutom är promenader min enda träningsform just nu. Får bli ändring på detta när Nina kommer hem. Har ju kvar mitt kort på friskis vilket känns lite dumt när jag inte utnjyttjar de fullt ut men får blir hårdträning i två månader sen går det ut första augusti tror jag.
Sitter nu och dricker mittt kvällste ovh äter kladdkakaballerinakex, sååå goda är dom. Specielt när jag doppar dom i teet. Det måste ni prova, mumsitgt värre!

Tjingeling på er!
2010-05-20 21:46:03 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Underbara sol!

Tjabba!
Jag har haft en underbar ledigdag måste jag börja med att berätta :)
Förmiddagen tillbringade jag hos frisören, gjort ljusa slingor och en ljus toning. Tror de var det hon gjorde iallafall, haha! Blev himla bra. Sommarhår har jag nu.
Nyfrissad mötte jag upp Li som ville prova ett par jeans på Victoria, de satt perfekt så dom fick de bli. Kul när vännerna handlar tycker jag. Alltså blev det lite jobb för mig idag med trots att jag var ledig men det var max två minuter så gjorde inte så mycket.
Sen blev det shopping med Camilla och hennes vän Tove. När shoppingen var färdig satte vi oss och avnjöt solen och några cider på en uteservering. Nica va de! :) Riktigt njöt utav livet i denna stund.
Kvällen har jag tillbringat på min balkong, klockan va 19.30 och det var 29grader ute, helt sjukt underbart!!

Här ser ni lite utav mina ljusa slingor, även mina gigantiska solisar. Lustigt dom har aldrig sett så stora ut förut! Kanske att mitt ansikte blivit mindre?!

2010-05-19 22:23:12 Permalink Vardagligt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Life is good!

Det är kul att jobba när man kan ta sig en shoppingrunda efter jobbet vilket det blir allt oftare nu. På gott och ont! haha! Idag blev det en fin blommig kofta, suuperfin!
Började tolv idag och det känns som jag vatt på jobbet ca två timmar. Alltså trivs jag nog ganska bra just nu! Camilla är äntligen frisk så jag fick ett väldigt varmt och trevligt välkomnande när jag kom. "JUUUULLLLEEE!!!!!" haha du är bäst! :)

Imorgon blir det jobb igen sen promenera hem med Li. På onsdag är jag ledig och ska slinga/ färga håret. Inte bestämt rriktigt hur jag ska göra men överlämnar det till frisören, hon ska tydligen vara väldigt duktig:) Har aldrig färgat håret hos en frisör innan, har snålat och gjort det hemma. Men nu järdar spenderas de. I Like It!

Ska lägga mig på soffan och vila lite nu.
Puss på er!
2010-05-17 20:44:21 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Behöver sol!

sol, värme, hav, semester.. det är vad jag behöver!
Läste precis en liten mening som är så sann i Cosmopolitan. En liten artikel om hur farlig solen är men också hur gott den faktist gör. " Precis som gröna blad och gräs känns det som något vaknar och växer inuti en när solen värmer huden" Det är så sant. Man blir en helt annan person så fort solens strålar når kroppen. Inga bekymmer då inte. Jag behöver verkligen sol nu så kom igen, sätt fart på sommaren nu tack!!
Längtar till mina två veckors semester hemma i Karlskrona. Sen får de allt bli en längre semester senare och längre bort, länge länge..

Blir man inte varm i kroppen av dessa bilder?:) Båda är tagna hos Jenny & Erik i Lammhult i somras.

Nu ska jag alldeles strax nana, sovmorgon imon. Sköönt!!

 

2010-05-16 22:55:33 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


söndag

Helgen blev ju så tråkig som jag var rädd för att den skulle bli. Ledig idag vilket gjorde mig extra iriterad på att det inte var någon som ville hitta på något igårkväll. Alla var upptagna med pojkvänner eller hemma i Kna och ensam satt jag här i soffan. Snyft! Synd att jag inte bara kunde njuta utav att vila eller njuta utav lite ensamtid. Annars kan jag tycka det är ganska skönt att vara för sig själv någon gång ibland men inte när man inte har något annat val.
Insåg nu iallafall hur mycket jag saknar dig NINA!!
Nina skulle inte tillåta en sånn kväll eller toffla heller för den delen. haha:) Men snart kommer min bästis hem :):)

Har försökt njutan utav min lediga söndag men det har gått sådär. Mest bara uttråkad men satte igång med städning och matlagning för en stundsen så nu känns det mycket bättre. Ska ge mig ut på en lång promenad nu.

Tjingeling!
2010-05-16 16:52:03 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Shopping:)

Woho vad lycklig jag är! :)
Tänk att kläder kan göra en så glad och tillfredställd i själen. haha!
Alla dagens köp är från jobbet. Förutom två bastoppar från sister. En svart och en vit, urringad rygg på. Behövde de till mina "alladinbyxoe" som ni ser. :)
Det blev alltså en tjusig långklänning, alladinbyxa, jeans som jag har i en ljusare färg men gillar dom så mycket så varför inte ett par till?:)
Värsta reklamen för Victoria of Sweden! Kom och köp, kom och köp

2010-05-14 21:32:02 Permalink Vardagligt Kommentarer (2) Trackbacks ()


jobb jobb jobb

Det blev jobb idag iallafall. Camilla stackarn ligger i halsfluss och bihålsinflamation. Stackare!!
Det blev sovmorgon för mig iallafall sen jobb 12 - 16. Ganska skönt tid. Tro de eller ej man jag promenerade hem idag. 35 minuter tog de. Duktigt tycker jag! Träffade Amanda på willys, handlade lite och sen hem och laga middag för engång skull.
Kvällen har spenderats vid datan och tv. Sitter nu med en kopp te och kaka. Kvällsfika är ett måste!
Är lite depp för att det ser ut som helgen kommer bli såå tråkig! Vill att Nina ska komma hem nu!
Men får väl bädda ner mig i soffan fredag och lördagkväll. Fyyy vad tråkigt!

Puss på er!
2010-05-13 21:21:19 Permalink Vardagligt Kommentarer (1) Trackbacks ()


ruttet väder!!

Ja fy vilket ruttet väder vi har här i Göteborg, säkert lika illa i resten av landet men gbg är känt för att vara regnigt så säkert extra kass här. Blev ingen After Work idag, vädret gjorde oss opepp. Tråkigt!! Men får bli en annan gång. Helgen kanske?!
Imorgon är jag förmodligen ledig och hoppas nästan på lika dåligt väder då så jag kan ligga i sängen hela dagen. Behöver de! Är jättetrött verkligen. Fast sol på balkongen vore ännu bättre såklart. Fast kanske kanske blir jobb ändå. Har lovatv att jobba för Camilla om hon inte känner sig hundra. 12 till 16 imorgon så blir sovmorgon i vilket fall som helst. Känns skönt!
Vi får helt enkelt se om det blir sova hela dagen eller tjäna lite fina pengar.

Puss!
2010-05-12 22:15:35 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tisdag

Tjingeling!
Tisdagkväll och vardagen är i full gång igen.. Helgen spenderades i växjö hos systers familj som nu har fått tillökning av små söta lamm. Jag tom höll ett i famnen. Höll på att skratta ihjäl mig när jag gick in i ladan och hörde Bäää Bäää Bääää Bääääää, låter ju så roligt. Haha! Ganska söta var dom iallafall.
Gick tidigare från jobbet i lördas för att hinna med tåget så jag inte skulle komma fram så sent. Blev pizza på kvällen, Ester lyckades sluka i sig min halva pizza dock men vi var nöjda båda två så det gjorde inte så mkt. Denna söta lilla vovve!! Inte ett spår kvar av pizzan som låg på bordet när vi lämnat huset. "Meeen" var min tanke när jag kom in och såg att besticken och kartongen låg på golvet "veeeem?" haha sen slog det mig när Ester kom springande. haha!
Söndagen tillbringades vid symaskinen eller Jenny sydde jag läste Se & Hör men tillslut lyckades hon få mig att sy ett par mysshorts som blev hur bra och mysiga som helst. Ser ut som jag köpt dom. haha! Jag har talang jag med sådetså!
Fick se Josses fina balklänning som Jenny sytt, såå otroligt fin. Vilken duktig syster jag har! :)
Va jättemysigt att få komma ut till landet och andas lite. Men insåg samtidigt att jag trivs i storsran. I mitt hem:)
Idag har det jobbats, ganska tråkig dag. Väldigt lugnt i butiken och jag kände mig väldigt trött på eftermiddagen. Inte lätt att sälja järnet då. Hoppas på en bättre dag imorgon.
Imorgon blir det lite After Work faktist. Jag, Camilla & Li ska sätta oss på något mysställe i Vasastan tror jag och ha det lite gott:) Hoppas Amanda följer med oxå:)

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla desperate och nana.
NattiNatti!
2010-05-11 22:51:26 Permalink Vardagligt Kommentarer (1) Trackbacks ()


en ganska bra torsdag.

Kan ju börja med att tala om att jag var duktigt och tog mig en powerwalk imorse, gick upp en timma tidigare än vanligt för att ge mig ut och bränna lite kalorier. Sen in i duschen, fixa frillan ordentligt så jag skulle slippa känna att jag hade en bad hairday som jag kände igår. En mycket bättre dag idag helt enkelt :)
Blev fotboll ikväll, lyckades tillslut få ut våra biljetter, några jävlar som försökte sno våra men Camillas pojkvän lyckades tillslut.
Efter några vilsesprång hittade vi tillslut våra platser, blev tillsagda av några fotbollsgalningar att vi fick bestämma oss om vart vi skulle sitta, haha! Farligt folk det där. Väl på plats tog vi upp våra hamburgare vi gömt i väskan eftersom vi inte fick fick ta med mat in.
En himla trevlig kväll med himla mycket fint att titta på :)

Blev dock lite depp nu, ensamt och trist känns de när jag väl sitter hemma. Fyfy!
Tror jag ska åka till Syster yster i växjö på lördag, ledig söndag så det skulle funka bra tror jag. Om jag nu är välkommen men det hoppas jag. Eller om jag ska vara hemma och sova bort hela söndagen men det är lite trist kanske?

Imorgon blir de jobb sen får vi se vad som händer. Blir de inge kul få de bli träning eller något sådant. Plocka undan tvätten som legat sen i tisdas kanske? Det är inte okej eg men haft fullt upp några dar nu och just nu orkar jag inte.
Ska lägga mig i sängen och kolla desperate snart tror jag.
Nattinatti!
2010-05-06 22:28:38 Permalink Vardagligt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Skoj!

Tjoho!
Vilken bra dag det blev tillslut :) Hade en liten svacka på jobbet, bad hariday.. allt var väldigt bad bara men nu är jag väldigt glad!
Blev en chillkväll hos Li med tacos, cola och godis. Väldigt trevligt.
Bestämde oss för att gå på Pink den 23 Juli :):) Någon mer som är sugen?

Tror att morgondagen kommer bli en kalasdag. Ska se till att börja dagen med en powerwalk innan frukost. Tror inte på de själv innan det skett men eftersom jag skriver det här måste det bli av. Pinsamt annars ju.
Efter min lilla promenad blir det jobb och sen fotboll på kvällen förhoppningsvis! Skoj!!

Nu är det sovdags ska ju trots allt upp tidigt imon. Nattinatti!
2010-05-05 23:04:05 Permalink Vardagligt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Ett klipp från helgens bravader..

Bjuder på denna bild idag

Hihi!


Min vän och kolega Camilla, så glad att du börjat på Victoria vännen! :)

Snart sovdags, dags för jobb imorgon. Ska sälja järnet!


2010-05-04 22:29:26 Permalink Vardagligt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Vitsippor:)

Titta så mysig lunch det blev :)

Jag och Malin tog oss en powerwalk imorse upp till Ramberget och som ni ser hittade vi söta små vitsippor. " vitsippan ute i backarna står, niger och säger att nu är de vår.. " vi sjöng så fint när vi plockade med oss varsin bukett hem. Haha! Ett riktigt vårtecken iallafall :)

Ett annat vårtecken som inte är lika kul är pollenallergi som jag funderar på om jag blivit utsatt för. Nyser hela tiden och näsan kliar men vet inte om jag bara är förkyld. Hoppas de! Det går verkligen utför med åren. Har aldrig haft någon allergi när jag var liten nu däremot ägg och kanske pollen. Inte kul alls. För att inte tala om allt annat som går utför.. menmen inte hela världen!

Dagen har varit bra annars, har tvättat, städat. Golvet fick sig en ordentlig genomgång idag oxå, moppat och grejat. Tog mig en powenap efter all städning, så skönt att sova en stund mitt på dagen sådär. Nu har jag precis ätit Potatis och Purjolök soppa, väldigt gott. Har helt enkelt varit lite duktig idag tycker jag.

Har oxå bestämt mig för att det blir Göteborg i sommar, blir bäst såhär tror jag:) Men ska vara hemma i Karlskrona två veckor i sommar, längtar så!!

Nu ska jag slänga mig på soffan igen och vila resten av kvällen.

Puss!

 

 

 

2010-05-04 19:02:37 Permalink Vardagligt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Feeest!!

Ja nu är det dags igen, sitter och väntar på att tiden ska gå så jag kan promenera bort till bussen. Blir nämligen fest ikväll med. Gårdagens festligheter var sådär lyckat. Hade självklart kul med vännerna men tappade gnistan ute som vanligt så det blev en tidig hemkomst för mig och Amanda vilket var ganska bra för jag skulle upp och jobba idag. Lite seg dag men det gick.
Nu ska jag iallafall bort till östra sjukhuset till Camillas kompis där det är förfest sedan blir det vasastan för mig och Camilla tror jag. Kommer bli en lyckad kväll, känner det på mig. Så kul som vi har på jobbet så kan det inte bli något annat. :)

Partyparty!
2010-05-01 19:59:57 Permalink Vardagligt Kommentarer (1) Trackbacks ()