Myyyys!

Jag har det så himla mysigt hemma hos mig nu! Massa ljus och julmys som jag älskar!! :)
Måste visa er hur mysigt jag har de!


Såhär ser det ut i min hall..
Min söta lilla guldjulgran, den är så ful så den blir fin! haha
min kläddocka fick även på sig en liten partyblåsa. Tror jag ska ha den på julsittningen nästa fredag:)
Älskar stjärnan på bokhyllan, ny för året. Inte lika fin på bild som i verkligheten tyvär.


Min nya tv och tvbänk. Jag är så nöjd!

Fint! Har belysning ute på balkongen med men gick inte att få med det på kort.JAG ÄLSKAR JULEN!

Hade advtnsmys hemma hos Frida igår, bakade pepparkakor och knäck. Jag åt nog mer deg än pepparkakor, såå gott ju!

Nu ska jag vila i soffan och kanske läsa lite. plugg plugg plugg..
Puss på er mina vänner!
2010-11-29 21:27:12 Permalink Vardagligt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Tiden springer iväg..

Blogga var de ja.. det var ett tagsen!
Sist jag skrev var precis efter tentorna och innan trippen till sthlm. Helgen i stockholm var jättebra! Försökte fundera ut om jag skulle trivas att bo i sthlm eller ej men kom inte fram till något vettigt. Ena stunden kändes de " JAG VILL FLYTTA HIT!!" och ena studen " nej gbg räcker gott och väl för mig" Men vi får väl se vad framtiden säger. Iallafall väldigt kul att semestra i sthlm så perfekt att Nina bor där nu för då blir de garanterat sthlm snart igen :)
Kan inte förstå att det är advent redan i helgen, har aldrig varit med om att hösten har gått så här fort! November brukar alltid kännas deppigt men så har det verkligen inte varit detta året. Vilket tyder på att jag mår prima!

Det är väldigt mycket plugg just nu, eller hela tiden. Trodde aldrig att det skulle vara såhär mycket eller såhär svårt! Men utbildningen känns jättebra iallafall! Har satt igång med två nya kurser nu. It som verksamhetsstöd
och Ekonomistyrning. Kul men svårt!
På torsdag kommer mamma och pappa på besök :) Så de blir en mys helg, perfekt till första advent. Blir nog en tripp till Ikea för jag måste ha en ny tv bänk till min tv, just nu är tvbänken mindre än tvn, känns lite ostablit och fult framför allt. Blir också julmarknad i Haga och lite julklappsshopping till mig kanske. hihi!

Nu ska jag koka te till desperate houswifes :)
Puss på er!
2010-11-23 20:44:27 Permalink Vardagligt Kommentarer (2) Trackbacks ()


LEEDIG!!

Tjoho!
Nu har jag lite mer energi, varit pluggfri i en dag och känner redan mig piggare och ingen stress alls över något! Så himla skönt. Har haft några tuffa veckor den senaste tiden med massa plugg! På 1½ vecka hade vi två tentor och två grupparbeten som skulle lämnas in och redovisas muntligt så jag haft fullt upp! Nu är vi lediga en vecka, behövligt!!
Imorgon åker jag till sthlm och hälsar på Nina och Emelie. Sarah och Karro kommer också, ska bli så himla skoj! Har inte varit i sthlm på flera år, har inte varit där så mycket över huvud taget så det ska bli spännande. Vet att jag alltid gillat sthlm så tror det kommer bli en toppenhelg detta! Tänkte shoppa en hel del tror jag, iallafall en ny party outfit till lördagens utgång. Vad har man på sig när man går ut i sthlm?? Borde inte skilja sig så mkt från här men känner ändå att något nytt är ett måste! :)

Idag har jag sovit till tolv, det var längensen! Promenerat en runda i ösrgen!
Nu ska jag kila in till stan för att fika med Melissa och Amanda, en mysig höstfika i hösrusket. På med raggsockar och gummistövlarna!

Puss på er!
2010-11-03 17:16:22 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()