Tuuur!

Gjorde precis en dubbelcheck på att jag har föreläsning imorgon, vilket jag har men inte den tid jag trodde. Ställde precis klockan på halv sju och skulle släcla lampan.. sen fick jag för mig att kolla i almenackan så jag lagt ner rätt böcker, marknadsföringsboken så vi inte har organisation imorgon och då ser jag att jag skrivit in föreläsning 13.15. What?! var nu tvungen att kolla så detta stämde på HV.se vilket de gjorde, tur att jag fick för mig att kolla i almenackan:) Nu blir de alltså lite sovmorgon imoron, skönt. Men ska försöka komma upp i tid så jag hinner plugga lite innan jag åker. Måste de!!

Idag har jag äntligen köpt mig en alldeles egen ny fin platt tv!! Känns så himla bra :) Erbjudande på den nu under helgen som Li tippsade om, kände att det var dags nu. Jag och Li åkte in till Elgiganten på Nordstan idag och köpte den, eftersom jag ville ha hem den idag fick de bli till att bära den själva men de gick alldeles super, nästan lite skoj. Inte varje dag man går och bär på en tv genom Nordstan. :)
Tack för hjälpen Li!
Ligger nu och beundrar den, tänk att en ny pryl kan ge en pirr i magen, eller är de bara jag?! haha! Bara en ny tv bänk som ska inskaffas, kanske en i samma stil som min byrå, de skulle nog bli fint. Ska kika på de :)

Nu blir ska jag läsa några rader i "marknadsföring kort och gott" sen sova. NattiNatti!
2010-10-17 23:55:22 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tråkig men skön fredag!

Ja lite smått tråkig fredag här i min ensamhet. Men lite skönt är det också. Känner att jag behöver lite egen tid för det är såå mycket nu!! Har varit hemma hela dagen och pluggat, pluggat och pluggat lite till. Lämnade lägenheten för att handla lite bara. Det jag eg skulle köpa, pennor glömde jag ju så klart. Skriver anteckningar när jag läser så alla mina pennor har tagit slut. haha! Men lite kvar på den sista så får klara mig med den till imorgon.
Sitter och lyssnar på lite partymusik och blir sjukt sugen på fest men får bli lugnt denna helgen. Laddar inför nästa då Johanna och Elin kommer, ska bli så skoj!

Nu blir det nog sängen, tar på krafterna att plugga eller på hjärnan!! Men känner att allt börjar klarna lite nu så jag hoppas detta ska gå. Trodde aldrig det skulle vara såhär svårt :/

Puss på er!
2010-10-15 23:21:36 Permalink Vardagligt Kommentarer (2) Trackbacks ()


..

Tjabba!
Händer inte mycket här, skärpning var de!
Har iallafall haft en fantastisk helg! Nina kom ner från sthlm i torsdas och åkte idag igen. Så helgen har varit fullspäckat med allt möjligt, shopping, kalas, drinkfest och så lite plugg. Alldeles för lite plugg känner jag nu. 2 tentor och två grupparbeten som ska vara klara om två veckor, jippi! Så de kommande veckorna tänker jag gräva ner mig i plugg. Sen blir det förmodligen tentafest i sthlm :) De blir nice de!


Sovdags nu upp tidigt imorgon, nattinatti
2010-10-11 22:50:29 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Skärpning!

Inte bloggat på två veckor, inte okej! Ska försöka ändra på detta nu.
Vad har hänt sen sist nudå?
Födelsedagen var perfekt! Blev ett mysigt litet kalas med smörgåstårta på kvällen, riktigt mysigt!
Sen blev det ett spontant besök hem till karlskrona över helgen, även en spontan utgång kvällen innan här i Gbg, bästa utgången på länge!! :) Tack Vickan!
Karlskrona var jättemysigt, behövde komma hem och bli ompysslad lite.

Nu är det mycket plugg om dagarna, hela tiden mycket som snurrar i huvudet och ångesten kryper på ibland. Men ingen mening att få ångest då låser det sig bara så ska försöka hålla mig lugn!:)

Upp tidigt imorgon, föreläsning mellan 09.15-12 sen grupparbete. Nu blir det en film i sängen.

Puss på er!
2010-10-04 22:22:40 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()