Imorgon.. :)

Borde pirra lite i magen i kväll.. men det gör det tyvär inte. Min dag imorgon som vissa av er har koll på kanske?!:)
Känns inget specielt såhär kvällen innan, det är väl då man blivit vuxen? Då har jag varit det några år. Trodde aldrig de skulle ske, för några årsedan var jag väldigt tjatig om min födelsedag tydligen. Men vem har inte varit de?!
Lite tråkigt att vakna upp ensam utan presenten dock.. Men det får gå. :)

Har föreläsning imorgon 09.15 -12.00 sen blir det lite plugg. Sen måste jag hem och fixa lite inför kvällens kalas!:)
Smörgåstårtakalas, jag och Li har gjort en alladeles egen smörgåstårta ikväll så nu har jag smörgåstårta för ett helt fotbolslag, välkomna hem till mig imornkväll mina vänner!:)
Tusen tack för hjälpen ikväll Li, hade inte lyckats få ihop någon tårta utan dig, det är en sak som är säker.

Blev förresten färgning och klipning i fredas, riktigt nöjd är jag! :)

Nu blir det alldeles strax att krypa ner i en nybäddad sänng. Nydschad med såklart. Då är de alltid som skönast att krypa ner.. :)
Natti natti!

finast just nu..

2010-09-20 21:57:33 Permalink Vardagligt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Go kväll!!

Torsdagkväll igen.. veckan har gått så himla snabbt! Ännu en helg framör oss som jag tror kommer bli lika bra som förra:) Blir lite fest hos mig på lördag med några tjejer från klassen och mina andra fina tjejer! Kommer bli kalas:)
Skulle eg fått besök från Malmö, Emmelie skulle kommit ikväll men hon ligger i feber. Så himla synd nu när vi äntligen hade planerat in något. Tuuusan! Jag får ta mig en tripp till Malmö snart tror jag.

Har haft en kanon dag!! Föreläsning i Uddevalla på förmiddagen, blev sen lunch på skolan, plugg på Espresso House några timmar. Sen en liten sväng på stan. Hittade äntligen den perfekt skolväskan, svart skinn "portföljliknande". Såå fin!:) Har alltså haft en väldigt mysig dag:)

Nu är frågan om jag ska färga håret mörkt igen?? Vad tycker ni?! Ska färga Vickans hår imorgon och blev så himla sugen själv. Men inte helt säker. Sugen på att klippa lugg med..
Ska jag?!

Lite sugen är jag allt.. :)2010-09-16 21:35:35 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vilken helg!!

Tjao!
Har haft den bästa helgen på länge måste jag säga!! :)
Fick finbesök från Karlskrona i fredas.Familjen Jonsson var på besök i gbg över helgen. Alltid lika kul med besök!

Efter några timmars plugg var det dags för inflyttningsfest hos Vickan & Jimmy som har tagit sitt pick och pack och flyttat till gbg:) Såå skoj!! Tur de kommer lite nytt folk nu när det är så många som lämnat oss!
Blev iallafall en lyckad kväll. Ganska tidig hemgång, ville inte slita ut mig allt för mycket eftersom jag skulle vara på stan klockan tio dagen efter.
Då var det nämligen dags för shopping med Familjen Jonsson. Jag hittade väl lite för mycket men tänkte att jag fyller ju snart år så köpte lite födelsedagspresenter till mig själv. Den ljuvliga kappan är nu min!! :) Blev lite shopping inför kvällen oxå. Då var de dags för Bal i trollhättan!
En väldigt lyckad kväll även detta!!
Helgen har alltså varit fantastisk :)
Tack för en finfin helg!!

2010-09-13 21:15:20 Permalink Vardagligt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Livet som student.

Jag fick ju för mig att jag skulle ha massa tid över när skolan satte igång men icke! Vet inte riktigt hur jag tänkte där. Har varit väldigt fullt upp sen förra måndagen då det satte igång på riktigt. Allt känns väldigt bra iallafall.
Jättebra klass och allting!!
Dock väldigt mycket plugg redan nu. Nollning (eller inslussning som det heter på högskolan väst, pga av slussarna i Trollhättan) Alltså inslussning de två första veckorna samtidigt som föreläsnngarna är i full gång.
Har varit lite aktiviter varje dag, i lördas var det övningssittning som var såå himla kul! Vi fick lära oss regler som gäller under en sittning, massa sånger och mycket mycket mer.
Nu på lördag är det bal!! Blir ingen lång balklänning för mig, blir istället en kort fin klänning som jag haft på ett bröllop. Blir bra va? Ska bli så skoj!

Nu har jag ingen skola förns på tisdag, skönt med sovmorgon några dagar. Får gå upp 06.30 när jag ska till Uddevalla. Men jag klagar inte:) Kommer bli mycket plugg dessa dagar. Man är aldreg "ledig" som student. Finns alltid lite mer att läsa..

Nu ska jag kika vidare på skånefruar, tycker det är ganska underhållande faktist!:)

Puss på er!

2010-09-08 21:36:52 Permalink Vardagligt Kommentarer (1) Trackbacks ()