All Night Long

Blev utgång i lördas och jag hade så himla kul!! Hade inte tänkt gå ut, säkert därför det blev så skoj. Brukar bli så när det bli spontant. Alltså inga klackar eller klänning, vilket var ganska skönt för då slapp man frysa häcken av sig eller få ont i fötterna. Dansade hela natten lång med Vickan och Jimmy och hans vänner! Tack för en sjukt bra kväll!

Imorgon är det tisdag, jag har börjat gilla vissa tisdagar ovanligt mycket.. :)
På fredag får jag finbesök från Karlskrona, Josefin kommer hit:) kommer bli en bra helg med shopping, massa fika och turistande. Älskar att få besök!

Nu ligger jag i soffan och väntar ut tiden för att få äta en chokladmuffins. Får ju inte äta mjölkprodukter i samband med min tablett (medicin jag käkar nu om ni minns). Usch vad jobbigt det är när man är extremt sugen på choklad men nu har det äntligen gått tre timmar så nu ska jag fika! :)

Puss på er!
2011-02-28 21:30:13 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Borta bra men hemma bäst?!

Oj vad snabbt denna veckan har gått och det gör mig ingenting.. :)
Åkte till Växjö förra fredagen och fick följa med Jenny på ultraljud, det lilla hjärtat slog hur snabbt som helst, var så häftigt att höra! :) Nästa gång jag är i Växjö hos Jenny och Erik finns det nog en liten bebis där:)
På lördagkväll åkte jag med mamma och pappa hem till Karlskrona. Jätteskönt att vara hemma några dagar och bara va.. Så lustig känsla för det är precis som att spola tillbaka tiden tre år till när jag bodde hemma. Så HEMMA känns det. Men sen känns det lika mycket HEMMA när jag går av tåget på centralen i Göteborg. Precis så det ska vara helt enkelt. Jag trivs så bra här! Kan få den känslan när jag vatt i Uddevalla i skolan en dag, så fort jag går av tåget: HEMMA! Skönt! Trots att det inte blev som jag täkt mig när jag flyttade hit har det blivit hur bra som helst nu!
Jaja nog om min kärlek till Göteborg.

Idag har jag lagat världens godaste köttfärsbiffar med fetaost, massa fetaost. Har en dille på fetaost nu. Så himla gott är det!! Har vatt på ett spinningpass ikväll och pluggat hela dagen, har alltså vatt väldigt duktig. Imorgon är det föreläsning sen några timmars plugg i skolan, hoppas jag hinner hem till ett RPMpass med Vickan.

Snart sovdags. Puss på er!
2011-02-24 21:36:10 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Skäms!

Knäppgöken Julia glömde ju två favoriter igår, förlåt mig!



Förresten finns det massa fina favoriter i mitt liv. Ni vet vilka ni är!

Nu ska det pluggas..
2011-02-15 17:07:25 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Alla hjärtans dag

KÄRLEK


Jenny & Erik, väldens snällaste båda två!
Världens finaste syster (skyddsängel) Du är bäst!

Finaste familjen! (kanske inte just på detta kortet) haha

Finaste vännerna!
Vår tjejhelg i Ängelholm i somras.

Jag och fina Amanda på midsommar!

Tycker Malin kan lämna Oslo och komma tillbaka till oss i gbg!

Fina Nina får gärna komma tillbaka från Sthlm!!

Snygga muskelknuttar! :)

Mina söta kusiner på pussvägen ute på Sturkö

Där fick ni lite bilder på vad som betyder mest för mig!
Love Love Love

2011-02-14 20:21:22 Permalink Vardagligt Kommentarer (4) Trackbacks ()


söndag

Försöker lägga upp två nya favoritlåtar här men det går inte.. blir så iriterad när det inte går som jag vill.
Nu har denna helgen också gått och det har varit en bra helg. Köpte så söta saker till Jennys bebis igår, allt är så sött så man blir helt till sig. Fick lite beslutsångest så ska kika lite till i veckan och se om jag kan hitta lite till. Älskar att kolla på bebiskläder, har längtat efter detta i evigheter, att bli moste alltså. :)

Idag har jag varit duktig och städat, promenad i solen och pluggat lite. Har vatt lite dålig på att plugga den senaste tiden men nu har jag kommit in i det igen. När jag väl sitter i köket med radion på och läser så är det riktigt mysigt. Den tanken slog mig både igår och idag. 

Nu börjar snart Wallander, jippie!!! :)
2011-02-13 20:54:15 Permalink Vardagligt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Dum av dig.

Har en lite deppig fredagkväll. Samtidigt som jag inte orkar eller känner för att göra något så är det så tråkigt att sitta ensam en fredag. Fast egentligen är det ganska skönt, bara tanken "ensam en fredag" som är jobbig. Lyssnar på musik och funderar en massa blir det att jag gör då. Musik är nog det bästa som finns i sådana här lägen. Underbart att hitta låtar som passar in på mina känslor. Men tänker inte lägga ut dom här för det är som att skriva ut hela mitt liv! Men dagens rubrik är iallafall en låttiteln för er som inte vet det, det kan jag bjuda på.

Har bokat in ett spinningpass imorgon 09.30 kommer vara jobbigt att lämna sängen så tidigt men vet hur glad jag kommer vara när jag kommer hem igen, perfekt! Blir kanske en sväng på stan med Li på eftermiddagen, har lite att köpa till syster.
Sen blir de vin och melodifestivalen hos mig. Klädkod för kvällen är Glitter och Glamour. Säkert bara jag och Vickan som nappar på detta menmen;)

" för jag vet att det pågår men inte hur de slutar.. " Nu blev det personligt.

Nattinatti!
2011-02-11 22:30:40 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sushi och pubquiz!

Tjingeling!

Klockan är ett och jag är redo för fest! Ska alldeles strax in till centralen och möte upp några tjejer från klassen för att åka till Emelie i Kungälv. Vi ska göra egen Sushi och dricka vin! Sen ska vi in till Gbg igen och gå på pubquiz. Ska bli så skoj! Jag är inget större faan av Suschi men ändå har jag längtat hela veckan. Är tom sugen på de. Nu kan man ju göra precis hur man själv vill ha de, så skippar den råa laxen för de är icke gott!! Ser väldigt mycket fram emot vinet, som för mig blir de sista på väldigt länge. Har tre alkoholfria månader framför mig. Tråkigt men de ska nog gå bra! Hemskt att det känns som ett problem. Inte hela världen såklart men tråkigt att inte få festa och känna det lilla ruset tillsammans vännerna. Men förhoppningsvis kommer jag få en strålande fin hy tll sommaren! :)

Nu måste jag kila.
Puss på er!
2011-02-10 13:02:44 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dancing On My Own!!

Lyssnar på Robyn, jag kan inte tröttna på hennes låtar!!
Då var de fredag imon igen.. kan inte förstå hur veckorna kan gå så snabbt! Nu vill jag bara stanna tiden lite.. Eller inte, för väldigt väldigt snart blir jag Moster Julia!! Hur sjukt är inte de?? :) Ska till växjö snart och hälsa på, ska bli mysigt.

Blir fest i helgen igen ser det ut som.. tredje helgen på rad, är de verkligen okej?? Sen får det bli en lugn helg tror jag nog. Ska iallafall till Kungälv på lördag, Emelie i klassen har precis fått lägenhet där så det blir en liten inflyttningsfest nu på lördag, kul att gå ut någon annanstans än i Gbg :)

Börjar helgen med ett spinningpass imorgoneftermiddag sen har jag bokat ett pass på lördag morgon med, men får se om jag orkar de. Men kan Vickan så kan jag!

Nu blir de sex and the city maraton tills jag somnar.

Nattinatti!

2011-02-03 22:16:56 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()