Sköön lördag!

I helgen har vi finbesök av Sarah här i Gbg så idag blir det en härlig dag på stan med fika och shopping. Jag hoppas på att hitta några fina skor, våriga boots ska jag gå på jakt efter idag. Ikväll blir det fest, inte så jättesugen nu men de kommer väl, bara för att Amanda och Vickan är väldigt opepp men får försöka övertala dom til bättre tankar idag. Pepp pepp!!

Igår var jag och Vickan på ett spinningpass, perfekt att börja fredagkvällen med. Dock kändes det som benen skulle gå av eftersom vi var helt slut efter BodyPump som vi var på dagen innan. Efter spinningen gick vi och köpte massa godis och där hemma väntade Vickans Jimmy med middagen. Got!! :) Blev en himla mysig fredagkväll med massa massa tjat. En hel del juridiksnack med Jimmy, han kunde svara på alla mina frågor. Jag satt som ett frågetecken när jag försökte förstå mig på lagboken men nu känns det bättre!

Nu ska jag ta tag i disken sen fixa mig inför staden.. :)

Puss på er!
2011-01-29 11:25:02 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sjukt bra!!

Jag är så himla bra!! :)
Fick reda på att jag klarade ekonomistyrningstentan idag, helt galet! Vet inte hur många gånger jag suttit och blivit galen och sagt "detta kommer aldrig gå" men jodå.. Jag är sååå glad! Jag och några av tjejeran som klarade det hoppade och dansade av glädje i skolan idag. Underbart! Hemtentan gick kalas den med så ikväll har jag skickat efter sex and the city boxen.

Var på en gästföreläsning i Trollhättan om Entrepenörskap idag, han pratade om kreativitet, idér och att våga vara annorlunda. Det är då du lyckas! Han var grym att lyssna på, tog till mig varje ord och blev så peppad! Så kul med sådana föreläsningar då man kollar på klockan och vill inte att det ska ta slut. Sen hade vi föreläsning i Uddevalla i Detaljhandels marknadsföring, riktigt bra föreläsning det med.  Har haft en riktigt bra dag som ni förstår. Ikväll har jag bara slappat i soffan. Imorgon ska jag plugga affärjuridik och träna med Vickan :)

Nu blir det snart sängen, nattinatii!
2011-01-26 22:28:58 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bästa kvällen!!

Igår blev det lite vin hos Vickan & Jimmy. Hade en sjukt rolig kväll/natt på dansgolvet. Vet inte när jag hade så skoj sist! Tack för de mina fina favoriter!






Vickan och jag visade upp dansen vi lärde oss på afron i fredas, här ett litet snyggt avslut :)

Camilla, Amanda och jag på Valand. Inte varje dag jag och Amanda är ute tillsammans nu för tiden så det var extra skoj. Mitt lilla hjärta har lämnat mig för Andre men igår fick jag låna henne heeeela natten. Det tackar jag för! :)
2011-01-23 21:50:43 Permalink Vardagligt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Laddad!

Sitter här och laddar med lite skön musik inför lördag, jag är så laddad och festsugen.. Danssugen!! :) det lixsom rycker i kroppen på mig nu, hihi!
Imorgon ska jag och Vickan på afrodans, blir en perfekt start på helgen!


Såhär galet kan de gå till när jag och Li sätter kameran på självutlösaren och .. ja jag vet inte vad vi gör, någon slags dans? ! :)
Mer galenskaper på lördag!

Nu väntar jag på resultatet på hemtentan för jag har sagt till mig själv att om jag klarar den så får jag beställa hem Sex and the city boxen. ( vilket jag kommer göra i vilket fall..) men skulle kännas bättre om jag gör det som en belönign för att ha klarat tentan.


2011-01-20 22:41:11 Permalink Vardagligt Kommentarer (1) Trackbacks ()


:)

Fullt upp igen! :) Kursstart på Affärsjuridik i Uddevalla idag. Efter föreläsning åkte jag och Camilla till Trollhättan och köpte kurslitteraturen. Började läsa direkt på tåget till Gbg. Jag är så taggad på att lära mig massa nytt nu och det är såå intressant allting. Känns så bra att kunna reflektera till tidigare erfarenheter från olika butiksjobb jag haft. Kommer kunna allt när jag har min egen butik någon dag!! :)
Imorgon är der kursstart på Detaljhandelns marknadsföring, ska bli skoj det med! Hoppas inte den är lika tung som Marknadsföringskursen var för den var hemsk!! Men det gick tillslut..
Ska träna klockan 08.00 imorgon så blir snart sängen här.

Ser ut som det blir lite fest till helgen, jag är taggad redan nu!!

Nattinatti!
2011-01-18 22:35:16 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


lördagkväll

Ligger på soffan och kollar på film i min ensamhet, ganska skönt faktist! Har en "ta hand om mig själv kväll". Har rensat en byrålåda med hög musik på, lagat mat och bara njutit av kvällen. Sköön kväll helt enkelt!
Dagen har varit bra den med, fika och lite shopping.

Måste visa mina fina naglar.



Det  bästa är att jag känner mig tom med fin när jag tränar. Hur bra är inte de?! :)
Träning är det roligaste i min vardag just nu.. känns hur bra som helst att vara igång på riktigt, och så kul när det ger resultat :) Beach 2011 it is!
Funderade på om det skulle bli en lien utgång ikväll men jag och Vickan ska träna imorgonförmiddag och då går det inte att festa kvällen innan. Icke! Duktigt av oss att bara tenka den tanken.
Sparar oss till den 29 januari då blir de fest fest fest!! Längtar verkligen!

Nu ska jag kika vidare på filmen sen skönhetssömn!


2011-01-15 23:19:54 Permalink Vardagligt Kommentarer (1) Trackbacks ()


onsdag

Tjabba!!

Nu är ekenomitentan gjord, satt fem timmar igår. Jag och Camilla satt längst av alla så hoppas hoppas hoppas de gick bra för oss. Gjort allt vi kunnat iallafall, mer kan man inte göra :)
Nu är de bara en hemtenta som ska in, har till på söndag på mig så tar en fråga om dagen är tanken, lagom slappt. På måndag är jag alltså helt ledig sen börjar två nya kurser tisdag, onsdag. Marknadsföring i detaljhandel och Affärsjuridik ska jag bli specialtist på då:)

Idag har jag fixat naglarna, blev hur fint som helst! Kul med lite lyx när man är en fattig student! Kanske kommer upp en bild i dagarna, mamma var nyfiken hihi!

Imorgon ska jag komma igång ordentligt med hemtentan är tanken och så blir det träning, städa ut julen och in med våren! :) Fick vårkänslor för någon dag sen när solen lyste in genom fönstret, fick sån längtan efter att åka ut till skärgården som vi gjort de senaste åren en tidig vårdag och under sommaren såklart! Såå himla underbart, längtar!!

ska leta reda på några härliga sommarbilder bara för de.. :)


Min fina solhatt som min söta lilla mamma tyckte jag skulle ha:) En mysig dag i Simrishamn

Syster och jag!
Längtar efter att glida runt i långklänning!


Längtar efter att cykla i sommarskor! :)


Utomhusfest med dans på stolar, barbent.. Ge mig sommar nu!!!

Hittade massa mysiga bilder men det får räcka för ikväll. Nu ska jag kika på sex and the city och sova.

Puss mina vänner!



2011-01-12 23:27:38 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Paus

Begravd i plugg känns de som jag är just nu, därav denna tystnad här. Tenta på Ekonomistyrning på tisdag och just nu känns de väldigt hopplöst! Det är så mycket att lära sig och jag behöver mer tid än till på tisdag känner jag. Jag vet att jag kommer klara det nån gång men nu på tisdag känns det tveksam. Jobbigt!! Tog en liten paus nu iallafall. Var på en föreläsning om studietekning i höstas då sa han att när de känns hopplöst ta en liten paus och gör något annat i 10 minuter. Lägger jag mig på soffan och kollar på tv så somnar jag så blev att kika runt på lite bloggar istället och skriva några rader här.
Har förresten klarat allt i skolan hittils! Så sjukt skönt. Blev en omtenta i marknadsföring och kompletering på ett arbete men det var lika dant för hela klassen så det kändes inte så farligt. Så nu är de två avslutade kurserna hel klara. Underbart!! :)

Julen hemma i Karlskrona var hur mysig som helst! Jätteskönt att vara hemma och bli ompysslad och träffa alla vänner som var hemma över jul. Min stackars syster fick tyvär fira jul och nyår på sjukhuset då den lilla bebisen spökar lite i magen men det har lugnat sig nu men fy vad tråkigt och jobbigt det var när man var inställd på att få träffa hela familjen. Och oroligt såklart. Nu får vi hoppas att den lilla sötnosen lugnar ner sig till april. Sen tänker jag spendera varje ledig helg i växjö :)

Nu tillbaka till budgetering..



2011-01-07 14:08:26 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()