Jobb jobb jobb

Mycket jobb nu men snart lite ledigt vilket ska bli så skönt! Då blir de en trip till Växjö, Lund och Köpenhamn. Skoj!
Fick ett ryck och gav mig ut på powerwalk för en stund sen. Låg på soffan och åt godis vilket har hänt alldeles för ofta de senaste veckorna men nu ska det bli ändring på detta. Ska komma tillbaka till Nyttiga och Hurtiga Julia. När Josefina flyttar till Gbg 1 September ska vi börja träna tillsammans på SportLife. Jag riktigt längtar efter att sätta igång igen. :)

Nu får jag nog krypa ner i sängen och somna till Sex And The City. Upp halv sex imorgon igen.
Nattinatti!

Hihi denna kvällen fick jag en komentar om bargatans snyggaste rumpa ;) Man tackar!
2011-07-28 22:24:45 Permalink Vardagligt Kommentarer (1) Trackbacks ()


LEDIG!

Underbart skönt att vara ledig idag! Har promenerat en sväng med Amanda och nu ätit lunch på balkongen. Ska snart bege mig in till stan för att möta upp Josefina, blir lite shopping och en fika skulle jag tro. Ikväll ska vi ha filmkväll, kolla på Zatsiki och drömma oss tillbaka till Rhodos.

För en vecka sen var jag hemma i Karlkrona på Sturkö. Vädret var inte det bästa men det var mysigt ändå. Jag och mamma cyklade ut till Andrens bageri onsdagmorgon för att köpa frallor till frukost, blev även goda bakelser och en ruta att smaska på under cykelturen hem. Går ju inte att köpa frallor på Andrens utan att köpra rutor. Ni Sturköbor vet vad jag pratar om ni andra tycker nog att jag bara babblar på men det får ni ta! :)


Gott!! :) Fick dock ingen bild på den kända "Andrens-rutan"

Nu ska jag göra mig redo för shopping. Vill kika på inredning idag, möblerade om hemma förra veckan så nu vill jag ha massa nytt! :)
2011-07-20 14:43:27 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


05.30 lördag, söndag, måndag, tisdag

Japp 05.30 har väckarklockan ringt de tre senaste dagarna. Just lördag & söndag känns det extra jobbigt att gå upp så tidigt tycker jag. Bara en tidig morgon till sen är jag ledig. Jobbar inom hemtjänsten i sommar för er som missat det! Yes HEMTJÄNSTEN?? JULIA??? haha Min egna reaktion är väl ungefär lika dan när jag tänker efter men jag tror helt ärligt att jag kommer bli en bättre människa efter denna sommaren. Gör saker varje dag som jag aldrig trodde jag skulle klara av och har fått en ny syn på väldigt mycket här i livet.

Igår blev denna lilla plutt tre månader. Han är så söt och go! Om två veckor blir det bebismys i Växjö igen. Längtar!
2011-07-18 21:38:20 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Underbara minnen!

Har varit lite dålig på att lägga upp bilder från veckan på Rhodos så här kommer några godingar! Jag längtar tillbaka. Specielt nu när jag jobbar. Hade så otroligt kul hela veckan och det var så underbart att bara ligga och sola hela dagarna. Det är livet!! Tack igen mina finigar Josefina och Sarah!

Sugen på en sista minuten senare i sommar men kan man åka två gånger under en sommar som fattig student? Nej det kan man nog inte.. Eller?
2011-07-07 20:46:41 Permalink Vardagligt Kommentarer (1) Trackbacks ()