Jag mår prima idag.

Har haft presentation av vår affärsidé i skolan idag och det gick jättebra. Var väldigt nervös innan vi skulle upp men sen gick det hur bra som helst. Har alltid tyckt de vatt jobbigt att göra presentationer i skolan men nu känns det som det vänt. Har gått bättre för varje gång och idag var jag lugn och säker på vad jag pratade om. Så skönt!
Nästa arbete ska in på fredag så nu är det bara några dagar slit kvar, sen har vi presentation på det arbetet nästa onsdag. Efter presentationen blir det grillfest med klassen som avslutning på detta året och start på sommarlovet. Underbart! Och jag har inte en enda tenta efter mig, jag är grym! :D

Min favorit som jag inte kan sluta lyssna på.

Kan relatera till precis allt i texten. Till gammalt, väldigt mycket gammalt och inget jag mår dåligt över idag men vissa saker glömmer man inte. Men som sagt, jag mår prima idag!

Imorgon kommer Camilla hem till mig och väcker mig vid halv åtta då blir de mysfrukost tillsammans och sen ska vi skriva på organisationskulturarbetet.
Nu blir de sängen.
Puss!
2011-05-24 22:52:47 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


lördagkväll

Igår var vi på Veronica Maggio på Liseberg. Hon va grym och jag har förälskat mig i alla hennes nya låtar.
Mitt hjärta blöder
Snälla bli min
Sju sorger
Satan i gatan
Jag kommer
Efter Maggio blev det en väldgt lyckad utgång :)
Idag har vi hejjat på alla hurtiga människor som sprang göteborgsvarvet. Hela stan var avstängd och det var i stort sätt omöjligt att ta sig över på rätt sida om man kom in på fel. Men kul med folkfest! :) 

Lugn hemmakväll för mig ikväll, ska plugga hela dagen imorgon så det fick bli så. Tråkigt men ganska skönt, längesen jag satt hemma en lördag!

Nu blir det sängen, natti natti!


2011-05-21 23:24:33 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lite blondare lite snyggare!


Japp nu har jag och Amanda vatt i farten igen med blonda slingor så nu får solen göra sitt, sommarblekt ska de bli! :)
Igår hade vi världens mysigaste sommarkväll hos Camilla och Fredrik. Grillade och drack Sangria, satt ute hela kvällen. Så underbart! Sen blev det en liten utgång.
Lånar lite fina bilder från Amandas blogg :)

Grillmys


Mina snygga klassisar + Amanda. Redo för att klubba!

Trötta och dags för hemfärd.

Idag har vi solat på bryggan vid Eriksberg hela dagen. Hur skönt som helst!
Tack för en fantastisk helg allihopa!

Nu väntar ännu en pluggvecka med grupparbeten som jag är väldigt trött på. Det enda jag vill göra är att åka till Växjö och mysa med bebis Eskil men får vänta tills allt lugnat sig lite.
Dessutom har jag fått världens jobbigaste pollenallergi. Det är hemskt!!
2011-05-08 21:47:08 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vardag..

Hallå!
Tillbaka till vardagen igen efter en liten stockholmstrip. Sthlm var hur bra som helst, lite smått sugen på att flytta dit samtidigt som jag vill närmre hemmåt egentligen.. Men tänker inte överge Göteborg än på ett tag, det lovar jag. Blev bara lite smått förälskad i huvudstaden. Hoppas Nina blir kvar där till hösten så jag får hänga där lite mera.. :)

Jag och Nina redo för utgång lördagkvällen.

Ems och Nina tvingas turista med mig.. i kyla och bakfylla.

Nu är det mest plugg om dagarna. Har två grupparbeten som ska in och redovisas inom tre veckor. + en individuell uppgift i entreprenörskap som ska in nästa vecka. Är nästan klar med den så det känns bra. Riktigt kul uppgift då vi har fria händer att välja hur och vad vi ska skriva så att få använda sig av modemagasin när man skriver är väldigt skoj! Mer sånt!!
Får alltså stå ut med ca tre veckors plugg till sen är det dags för en veckas tentafest på Rhodos, hihi!
Puss på er!
2011-05-05 21:42:13 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()