Midsommarhelgen och en alldeles fantastisk dag!

Såhär fin var jag på midsommarafton. Älskar klänningen:)
Bilden är från butiken för jag fick börja Midsommarafton med några timmars jobb så fick jobba i klänningen eftersom jag gick ridekt från jobbet till Midsommarfesten. Var ganska mysigt att jobba just denna dag. Jag & Nilla satte på massa härliga sommarlåtar och bara njöt utav känslan av Midsommarafton. Dessutom såldes det klänningar bättre än nånsin. haha!:)



Midsommarhelgen blev alltså väldigt lyckad. Mysig trädgårdsfest hos Malin & Amanda på Midsommarafton med väldigt god midsommarmat, lekar, plockade sju olika sortes blommor.. Ja det var mysigt!
Midsommardagen blev det ännu mera fest. Först grillning i trädgården sen fest fest fest!! Blev en liten utgång oxå.

Har varit ledig idag oxå, så himla skönt! Jag, Camilla, Malin & Amanda åkte ut till Hovås och solade. Blev ett premiärdopp för mig. Riktigt stolt är jag!
Ikväll har vi varit på Liseberg. Har verkligen varit en fantastisk dag!
Imorgon är det dags för jobb igen, tyvär. Vill ha semester nu men snart så!! :)

Hoppas ni alla haft en fin midsommarhelg!

2010-06-28 22:42:29 Permalink Vardagligt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Fullt upp!

Tjingeling!
Det har varit mycket nu så har inte hunnit sätta mig ner och skriva på några dagar. Eller så har jag bara inte orkat.
Har varit mycket jobb den senaste veckan och träning. Helgen har varit fullspäckad den med. Karro och Sarah kom upp till göteborg  onsdagskväll, jag fick jobba över men fick vara med på myskväll hos Nina. Torsdagen var det dags att åka göteborgsljulet. Det var skoj, inte det minsta läskigt och utsikten var sådär.. Men kul var de såklart. Alltid skoj att leka turist! Efter ljulet köpte vi världens störta godispåse och åkte hem till Li för att kolla hennes nya place. Sååå fint har hon de!! Det gjorde du riktigt riktigt bra LI ! :) ( lite min förtjänst oxå eftersom jag hlälpte till med ett lager målning:) haha!
Fredagen blev ännu bättre. Fick äntligen se Sex And The City 2!! den var ljuvlig:) Efter detta blev det några cider på en uteservering. Nice va de!!
Lördagen var det fest fest fest!!
Väldigt trevliga dagar helt enkelt. Jätteskoj med besök från gamla gänget:)

Idag har jag jobbat och tränat så känner mig lagom nöjd nu, blir ett pass till imorgon. Är som sagt hårdträning som gäller nu. :)

Nu blir det duschen sen sängen.
Puss på er!
2010-06-21 21:53:16 Permalink Vardagligt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Hemma i Göteborg

Dagarna hemma i Kna gick väldigt fort, nu är jag tillbaka i min lilla lägenhet i gbg igen. Känns helt okej. Jobbet gick kalas idag. Blev träning efter jobbet med Nina. Fyra veckors hårdträning framför mig nu. Sen går mitt kort ut, tusan!!
beach 2010 nudå, bättre sent än aldrig. Kändes riktigt skönt att få svettas lite idag. Skönt efteråt iallafall:)

Har en fullspäckad vecka framför mig. Ledig tisdag & söndag men inköpsmöte på tisdag så inte helt ledig men det får gå. På onsdag kommer Karro & Sarah på besök så då blir det fullt upp med massa skoj den tid jag är ledig.
Ser ut att bli en bra vecka men jag är redan trött. Efter fyra lediga dagar. haha!
Semester om fyra veckor. Jippie!!

Favoriten just nu.

2010-06-13 22:52:33 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hemma ljuva hem:)

Nu sitter jag hemma vid köksbordet på Bergåsa. Såå skönt och mysigt att vara hemma hos mamma & pappa. :)
Kom hem i tisdagskväll. Åkte ut till Nättraby på natten för att överaska pappas syster som fyllde 50 på onsdagen. Så där smög vi runt 15 pers i mörkret och busade. Haha vår släkt är den bästa!! :)

I onsdas hade jag och Emmelie champagnefrukost. Inte bara studenterna som får ha kul! :) Välsigt skoj att träffa Emmelie. Som nu precis anlänt till Cypern. Fyy jag är så avis!

Igår var det Josses dag, dags för hennes student. Kan inte fatta att Josse blivit så stor. Eller att det var tre år sen jag tog studenten. Känns som igår, nästan. Vad har man gjort under dessa tre åren liksom? När jag tänker efter har det hänt väldigt mycket. Både bra och dåliga saker. Mest bra tror jag:)
Iallafall var det Josses tur igår och det var jättekul att få vara med och fira denna dag. Hennes klass hade champagnefrukost i vår trädgård så det blev en tidig morgon för mig. Ville ju vara med på ett litet hörn. Egentligen ville jag bara ta på mig min mössa och vara med hela dagen men hejdade mig.

En riktigt fin student! :)

Nu blir det fortsatt fredasmys med mamma & pappa.

 

 

 

2010-06-11 20:19:18 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


En finfin helg och snart långledigt:)

Tjao!

Haft fullt upp några dagar nu så har inte blivit så mycket bloggande.
Helgen har varit kanon :) Nina kom till Gbg torsdaskväll (tydligen) trodde hon skulle komma fredagkväll men så kom hon inskuttande i butiken på fredagen :) Så det blev en mysig lunch för oss i solen sen grillning hos Amanda och Malin på kvällen. Såå kul att du är hemma igen Nina!! :)
Lördag hade jag lite fest här hemma. Nina, Malin, Camilla & jag. Blev en väldigt lyckad kväll:)
Det bästa var nog att det var ljust som dagen när vi gick hem. Då är det sommar!! :)

Imorgon åker jag hem till Kna!! Ledig i fyra dagar, helt underbart!
Ska fira Josse som tar studenten på torsdag, jippie vad det ska firas:)

Ska bjuda på min favorit låt just nu.

2010-06-07 20:39:46 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


:)

Om en vecka är jag hemma i Karlskrona, ska bli skönt. Hoppas på fint väder för just nu är det tydligen höst där hemma. Här i gbg har vi haft flera sommardagar nu och det ska fortsätta så sägs det. Imorgon är jag ledig och ska steka på balkongen hela dagen. Så är planen iallafall.
Har alltså en minisemeter om en vecka. Ledig i fyra dagar:) Det var ett tagsen. Min fina kusin Josefin tar studenten torsdag nästa vecka så jag passar på att ta långledigt. Tyvär ska både Emmelie och Johanna på semetser när jag ska hem. Välsigt synd tyvker jag. Men kanske kanske hinner ses en snabbis änå. Ska iallafall bli underbart att träffa hela släkten på Josses student. Jippie!

Nu har Nina kommit hem till sverige:):) Men inte gbg ännu, hon är fast i kna några dagar till men på fredagr får jag äntligen träffa min Nina:) Kommer bli ett kärt återseende.
I helgen ska det skålas minnsan. Fira att Nina är hemma med dunder och brak. Ska bli skoj, jag är ledig Söndag så kan inte bli bättre.

Ska mysa vidare i soffan nu.
Tjingeling!
2010-06-02 22:08:06 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()