Ny favorit


Såå bra!!

Tenta imorgon, tänk på mig och håll tummarna!
Sen blir de förhoppningsvis till att fira. Julsittning på kåren imorgon, ska bli så himla skoj! :)

Om två veckor är jag hemma i Karlskrona, sköönt! Lillajulafton med mamma och pappa, precis som vanligt, precis som det ska vara under jul om jag får bestämma.. precis som vanligt.. dock har mycket förändrats under åren. Innan var vi alltid först hos Farmor och Farfar där de bjöds på lutfisk, Kalle Anka och julklappsutdelning i timmar. Det berget av julklappar var en vacker syn :) Inte riktigt lika stort nu när vi alla kusiner blivit så stora :) Men ändå sitter vi spända som små barn allihopa. haha jag älskar de!
Efter farmor och farfar åkte vi alltid hem till mormor och morfar där de bjöds på en något lugnare kväll, alltid väldigt mysigt med gott julbord och ännu en julklappsutdelning.
Nu ser det istället ut såhär. Lutfisk och Kalle Anka och ett berg av julklappar hos farmor sen hem till oss på Bergåsa där vi firar med Jenny & Erik med julbord och julklappar igen.. Sen midnattsmässan där pappa och jag alltid somnar och jag undrar alltid varför jag följer med men det är ju ganska mysigt faktist och det tillhör!
Tack för alla fina Jular min älskade familj!
2010-12-09 20:53:24 Vardagligt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback