Helgen

Ännu en helg har passerat, veckorna går väldigt fort nu, redan sommartit vilket alltid är väldisgt skönt. Nu kommer det vara ljust när jag slutar jobba, underbart!
Har varit ledig ännu en söndag, förr jobbade jag varje söndag. Lyxigt att få vara ledig söndgara nu då kan man parta ordentligt på lördagen som vi gjorde igår. Eller vi var ute och "klubbade" som min jobbarkompis brukar säga. Nog något göteborgsord tror jag:)

Var iallafall en väldigt lyckad kväll igår. Skyndade mig hem från jobbet, slängde i mig lite gröt och duschade snabbt och på med festkläderna och festhumöret, mötte upp Malin och åkte hem till hennes kompis Stella som fyllde år. Jag lämnade dock festen ganska tidigt för ville hinna med ett besök hos min jobbarkompis Camilla (en ny tjej på jobbet) sen blev det utgång. Kom in på push denna gången, trots lönehelg.
Hade verkligen jättekul, dansdae i ett antal timmar. Äntligen en lyckad utekväll då jag kände att det var kul att gå ut, har haft en liten svacka med utgångar men det vänder nog nu, när våren kommer blir allt så mycket roligare:)

Idag blev det shopping med Li, inte alls meningen att jag skulle shoppa men fick för mig att jag skulle göra av med lite pengar idag. Tråkigt att vara ekonomiskt och sparsam jämt ju. Så det blev en rosa mysdräkt, en ring, smyckeskrin, nagellack, bh och en present till pappa.
Är så nöjd med mina köp, sitter nu i min nya mysdress och känner mig så fin:)

Fredagen tillbringades hos Amada och Malin, letsdancefinal och mys.
Där fick ni en sumering utav min lyckade helg!

Får se hur veckan ser ut, Paris?? En tripp till Kna till helgen blir det iallafall.

Puss!
2010-03-28 20:56:33 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Aj aj!

Oj oj oj vad trött jag är!
Jobb + träning idag. Jobbat i klackar hela dagen så har galet ont i fötterna, det riktigt brann i fötterna när jag sprang på löpbandet på gymmet. Aj Aj!
Och så dum som jag är köpte jag för små stövlar i vintras, min storlek fanns inte så blev en storlek mindre med hopp om att dom skulle töja sig, det gör ju skinn i vanliga fall. Men icke dessa tydligen, men tvingar mig själv att använda dom för dom kostade en hel del. Och är så otroligt snygga, men mina fötter gråter varje gång jag har på mig dom så blev att byta till klackar efter någon timme på jobbet.
Någon som har förslag på hur man töjer ut skor?! :)

Ingen sovmorgon imon, inköpsmöte 09.00 så blir snart sängen så man är pigg i huvudet med att välja ut höstens kläder från Culture (danskt märlke ).

Snart helg, imorgon blir det fika på stan efter jobbet sen hem till Amanda och kolla lets Dance finalen. Fest på lördag ser det ut som. Ledig söndag, loveli!

Puss!
2010-03-25 21:44:32 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mysdag!

Ledig idag och har lyxat till det med bio, blev eftermiddagsbio. Väldigt mysigt, inte varje dag man går på bio mitt på dagen. Dock var vi nästan själva i salongen. Såg Alice i underlandet. Den var väldigt bra faktist, ingen Juliafilm men väldigt bra ändå måste jag säga:)
Fick städat lite här hemma i morse, tråkigt att alltid behöva städa när man är ledig men så är det.
Nu ligger jag här i soffan och väntar på att Greys anatomy ska börja. Känner mig lite uttråkad, är jämt det nu för tiden. Men han ingen ork att göra något just nu. Måste vila lite så jag orkar med det kommande dagarna, lönehelg framför oss. Blir nog en bra torsdag imon, hoppas på de!

Har lite hemlängtan tror jag..
Verkar som jag får komma hem lite över påsk, som det ser ut nu kan jag vara ledig lördag, sömdag så ska försöka åka fredagkväll, vore himla skönt att komma hem lite men tror på det först när jag sitter på tåget.
Ska kika tåg nu bara för de.
Ha det bra gott folk! :)

PUSS
2010-03-24 20:26:45 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Härliga söndag!

Tjingeling!
Vilken härlig söndag, trots att jag varit lite smått bakis så har dagen varit väldigt skön! Låg kvar i sängen till halv två, la mig halv fem igår så behövde några extra timmar sömn på morgonen.
Blev lite fest igår som ni kanske förstår. En lyckad kväll. Eller eg en olyckad lyckad kväll. Ingen som förstår mig nu säkert?:)

Har bara tagit det lugn idag iallafall, handlat lite och lagat mat. Skönt att vara ledig söndag, kanske man kan börja veckan med att känna sig utvildad, känns skönt.

Ska börja mitt nyttiga liv nu tänkte jag, inte överdrivet nyttigt men försöka hålla igen lite på alla godsaker. Kommer förhoppningsvis bli helt frisk snart så jag kan komma igång med träningen också, känner mig positiv nu, hade en liten svacka med lite väl mycket depp förra veckan men känner att det vänt nu. Våren är ju snart här!:)

Nu ska jag fixa banan med choklad i ugnen, Nyttigt? ja! Det innehåller ju frukt, mitt liv funkar inte utan godsaker!

Ska bjuda på lite bilder från gårdagens festligheter nu.





Snygga brudar va?:)

Snart Johan Falk, underbart!:)


2010-03-21 20:40:57 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Njuter!

Det är så skönt att vara ledig, fast ser redan fram emot jobbet imorgon:) Men njuter verkligen av varje sekund av min lediga dag. Har precis ätit världens godaste kycklingsallad. Tänk att det kan vara så gott med sallad?! Babyspenat, körsbärstomater, kyckling, fetaost och massa vitlökssås. Utsökt gott blev det!
Har världens sämsta imunförsvar nu tydligen, känner mig jämt krasslig. Säkert för att jag slarvar med maten ska bli bättring på detta nu.

Ska snart ner i tvättstugan och sätta igång en maskin tvätt till, två igång nu. Sen ska jag vila:)
Ska dock göra en kladdkaka till kvällen till desperate så jag kan njuta ordentligt!

En tråkig grej är att jag måste skrubba bort lite bränna i duschen sen för börjar se ut som en prickig ko, inte fint!

Amanda har lagt upp lite partybilder så tänkte bjuda på några här så kanske teneriffa bilderna kommer senare. Jag är lat, jag vet:)








Haha Klockrent underbara bilder tycker jag:)

 

2010-03-16 14:58:25 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Så trött!!

Då ska vi se om jag får ihop några rader.. är så himla trött och har ont i halsen som vanligt. Så fort jag kom hem till detta kalla land förra veckan fick jag ont i halsen igen, jobbigt!
Jobbat helg och var ute en liten sväng i lördas då är man lagom trött på måndagen. Men imorgon är jag ledig och ska kurera mig, tvätta och kolla upp lite utbildningar.
Jobbet går så himla bra nu! Är på topp verkligen, himla kul:)
Kanske kanske blir inköpsresa till Paris snart, det går bra nu ja!

Husfest hos Amanda & Malin i lördags, sjukt rolig fest blev de. Som alltid när vi är igång. Blev några timmars dans, vilket var tur för någon utgång blev det ej. Amanda och jag (kärringar som vi numera är) åkte hem efter ett besök på mc. Jobb dagen efter så jag var ganska glad när jag vaknade.


Såhär kul hade vi, thihi inte varje dag jag är brunare än Amanda:)
Lånade denna bilden av Li, min kamera fick stanna hemma. Hoppas Amanda vill lägga ut lite bilder snart!

Sitter här och lyssnar på Ted Gärdestad. "Låt kärleken slå rot", "sol vind och vatten". Så undebara låtar!
Får se om det kommer upp lite bilder från Teneriffa imorgon, har lagt in dom på datan nu iallafall:)

Nu blir det snart sängen.
Puss!

 

 

2010-03-15 22:36:04 Permalink Vardagligt Kommentarer (2) Trackbacks ()


:)



Tillbaka till verkligeheten igen, haft en sjukt skön vecka i värmen!
Dock väldigt trött nu efter långa arbetsdagar, tar ett tag att komma in vardagen igen. Men kommer snart lite härliga bilder här, ledig på fredag då ska det fixas och donas:)
Ni får njuta utav denna underbara låt så länge.
Tänk er dansa barfota i sanden på en kilometer lång strand till denna.
Visst är den fantastisk?! :)

2010-03-10 22:06:56 Permalink Vardagligt Kommentarer (2) Trackbacks ()