Söndag

Söndagkväll och jag sitter här med en kopp te och myser.
Dålig på att uppdatera här nu men ska försöka få ihop några rader.
Tänkte passa på att tipsa er om Ninas blogg här. Hon åker till New York nu på tisdag för att plugga i fyra månader.
Min lilla Nina ska bo i New York alldeles ensam och jag är kvar här i lilla Göteborg. Känns lite konstigt för jag och Nina har följt varandra sen mellanstadiet, vi har gjort i stort sätt allt tillsammans. mellanstadie, högstadie, gymnasie, asienresan, flytt till gbg (jag tom bodde hos Nina några månader) Ja ni förstår, vi har verkligen levt varandras liv. Så nu är det väldigt tomt utan Nina. Får se om jag hinner med en liten trip till New York under våren.

http://nish.webblogg.se/
Där kan ni följa hennes äventyr i New York!!!

Tydligen har jag blvit en riktigt bra säljare nu, har fått mycket beröm på jobbet de senaste dagarna. Känns roligt, trodde inte jag kunde bli en bra säljare men jag klarar ju det mesta jag tar mig för nuförtiden. :)
Stolt över mig själv faktist.





Några gobitar från våra festligheter:) Gillar den första från asien mest. Fullmoonparty!! :)


2010-01-31 22:31:37 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Titta!!



Nina skickade precis denna bilden till mig på mailen. Kolla vad blond jag var, shiiit!
Detta var dock några årsen. Magaluf 2006 tror jag.
Galet blond, brun och smal. Den gamla goda tiden helt enkelt.
Haha nej men en galet kul vecka på Magaluf, vilka galna dar man har haft genom åren ändå.

Blir som sagt mycket jobb denna vecka, hinner inte med så mycket annat, borde träna men orkar faktist inte. Är jag ledig på fredag så står träning, städning, fixa pass på schemat. Under eftermiddagen kommer Jenny & Erik:)

Ska hoppa in i duschen nu och ta på mig min rutiga pyamas och rutiga morgonrock;) Har längtat efter denna stund hela dagen.
Puss på er!



2010-01-19 19:50:06 Permalink Vardagligt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Härliga Söndag!

Fick äntligen en ledig söndag:) Det innebar utgång igårkväll och världens skönaste slappdag idag. Har verkligen sovit hela dagen. Lämnade sängen för att förflytta mig till soffan. Tog med mig kudde och täcke, hur skönt som helst. Vid sextiden kände jag att jag behövde ta tag i dagen. Gjorde varma mackor och städade undan julen, några dagar för sent. Så tomt utan ljusstaken nu.

Har inte uppdaterat på några dagar. Har varit hemma i Kna en snabbvisit. Var ledig tisdag, onsdag så bestämde mig för att åka hem. Väldigt skönt att komma hem till mamma & pappa. Det tråkiga var bara att tiden gick så snabbt. Blev en fika med Johanna och hennes lilla Noah, så söt unge!! Skrattade hela tiden. Jättekul att få träffa er:)
Blev en liten mysstund hemma hos Emmelie och Nina och jag fick vårt sista farväl innan New York så jag fick endel uträttat ändå.
Hoppas vi ses snart igen vänner.
Blir nog mycket jobb den kommande veckan. Chefen frågade om jag kunde jobba sex dagar denna veckan. "Okeeeej då" Men bra med pengar.
Har tagit ledigt första veckan i mars så då åker Josefin och jag till värmen. Längtar ihjäl mig!!

Snart är det Johan Falk dags, söndagar är för sköna:)

2010-01-17 20:20:33 Permalink Vardagligt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Sjuk..

Idag kom jag inte upp ur sängen, hade galet ont i halsen imorse. Känt mig lite krasslig de senaste dagarna och det blir inte bättre av att gå runt och frysa på jobbet. Så idag har jag legat nerbäddad i sängen och soffan hela dagen. Blir uttråkad efter bara någon timme men får stå ut imorgon också så är jag förhoppningsvis helt frisk snart.

Hade inget att göra nu efter Lets Dance så läste gamla blogg inlägg. Det får en att minnas de senaste året. För ett årsen bodde jag hos Jenny & Erik nu. Sov på en luftmadrass i tre månader. Trodde inte att jag kunde sakna den tiden. Men jag kan verkligen sakna sällskapet ibland. Kvällarna framför Tvn med Jenny & Erik, trots att jag satt och var jättesur över att jag inte fick se något program jag ville osv. Vi hade ju väldigt mysigt trots allt. Jag älskar min syster helt enkelt! Snart kommer dom på besök och ska bo hos mig, hoppas dom nöjer sig med bäddsoffan, annars får jag väl ta den. Jag tänker låna Ester och mysa med iallafall.
Fick också läsa några rader om hur trött jag var på att städa hela dagarna, då blev jag glad av att känna att jag inte gör det längre, har ju världens bästa jobb nu jämfört med det.
Pluggade Matte C förra året och trodde aldrig att det skulle gå men det gjorde det tillslut:)
Det har ju bara blivit bättre och bättre allting, precis som det ska va!

Ska krypa ner i sängen snart, blir nog ganska svårt att sova eftersom jag gjort det hela dagen.
Natti natti!

2010-01-08 22:57:46 Permalink Vardagligt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Mysiga dagar med kusinerna:)

Nu är det roliga slut. Erica & Josse har åkt hem till Karlskrona igen. Har varit hur mysigt och kul som helst att ha besök utav kusinerna:) Älskar verkligen att få besök hemifrån. Men alltid jobbigt när det är dags för hemfärd. Blir så tomt och ensamt sen igen. Men men..

Det blev mycket shopping för tjejerna, det var det dom sysselsatte sig med när jag jobbade. I tisdagskväll hade vi filmkväll här hemma. Nu har jag äntligen sett twilight, var lite sen med det och den var verkligen jättebra som alla säger. Igår var vi på bio. Göta kanal 3 blev det, lite synd att vi alla hade vatt på bio precis och sett olika filmer allihopa, därför blev det Göta Kanal men den var rolig. Härlgit att få sig ett ordenligt skratt:)

Idag har jag varit ledig så det blev shopping för mig med idag. Mer än jag tänkt mig. Kom hem med två tröjor, en skjorta, en bh och lite annat fint. Härligt med en shoppingdag:)

Imorgon är det jobb igen, vet inte när jag är ledig nästa gång, känns lite segt men förhoppningsvis en vecka i värmen snart, ska bara prata med chefen först :/

Ska koka te nu sen kika på film tror jag.

Tjingeling!

 

2010-01-07 20:39:09 Permalink Vardagligt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Fint besök imorgon:)

Imorgon är det tisdag, det betyder fin besök av kusinerna. Supermys ska det bli:)
Har gjort en liten snabbstädning här ikväll så det är fint imorgon när dom kommer. Erica har inte sett min lägenhet så det ska bli extra kul.
Jag ska jobba tisdag och onsdag så dom får klara sig själv de dagarna. Tror inte det ska vara några problem. Josse kan stan ganska bra nu:) Men på torsdag är jag ledig, då blir det shopping även för mig.
Imorgonkväll blir det filmmys sen bio på onsdag, kommer bli mysiga dagar.

Har gjort äppelkräm ikväll, blev nästan tapetklister men gott ändå. Inte nog med att det blev klister, välte ut potatismjöl över hela golvet. Jag har alltid så brottom när jag gör saker. Blir alltid lite halvdant med allt. Skärpning på mig. Men nästan bra att jag blev tvungen att ta fram damsugan för då blev det en städning av hela lägenheten, det hade det inte blivit annars. Trots att det tar max fem minuter att damsuga här. Skönt att bo i en etta ibland:)

Nu ska jag snart hoppa i säng.
Natti natti!
2010-01-04 21:59:24 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dags för uppdatering!

Ja det var ett tagsen nu, julhelgen är över och så är också 2009, lite skönt faktist! Eller tråkigt?
Julen var alldeles alldeles underbar. Fick två riktigt mysiga dagar hemma i Karlskrona. Gick väldigt fort dock. Inte lika kul att gå upp klockan fyra Annandag jul för att åka till Göteborg och jobba. Men mysigt att ha mamma & pappa hos mig:)
Fick väldigt fina julklappar som vanligt. Men denna julen uppskattade jag mest att få ge mina julklappar jag köpt. Vuxenpoäng till mig!

Nyårsafton var riktigt lyckat för en gångskull.
Hoppas detta betyder att jag kommer få ett bra 2010, tror faktist det:)
Ska bjuda på en nyårsbild nu tänkte jag.


Tack för festen Amanda!
Bästa nyårsafton på länge!

Är på kass humör just nu, vet faktist inte varför. Är nog bara trött. Jobb och träning idag, inte vatt på gymet på tre veckor så det var verkligen på tiden. Tyvär var det väldigt tråkigt att träna. Men känner mig stolt för att jag tog mig dit. Inte det minsta sugen nu när det är så kallt. Det ensa jag vill är att krypa ner under täcket. Tänker nog göra det snart.

På Tisdag kommer Josse & Erica och hälsar på mig, ska bli jättekul. Behöver muntras upp lite tror jag.

Tjingeling!


 

2010-01-03 20:39:59 Permalink Vardagligt Kommentarer (1) Trackbacks ()