Sötaste lilla älsklingen Eskil

Min söta lilla systerson, jag är förälskad!


Han är så himla fin och jag längtar så efter att få mysa med honom i famnen igen. Jobbigt att bo så långt bort nu. Ska åka ner till Växjö igen när det lugnat sig lite. Har vatt full upp här den senaste veckan. Mamma och pappa var här över påsk sen har det vatt mycket plugg och annat i veckan. På lördag åker jag till mina stockholmsbrudar, ska bli jätteskoj! Ska turista, dricka drinkar, shoppa, Gröna lund, kolla på slottet..  ja allt man gör i stockholm helt enkelt! :)
Har dessutom bokat en resa till Rhodos, jag och Josefine åker om sex veckor. Längtar!!

2011-04-28 21:58:58 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Glad moster!!

Japp, äntligen är dagen kommen, jag har blivit moster till en liten kille. Jag är så lycklig! Vet inte när jag var så här glad sist. Känns liksom som jag är högt upp över öronen förälskad. Vilket jag kommer bli imorgon när jag får se det lilla underverket. Tar tåget 06.07 till Växjö imorgonbitti. Jag längtar!!
Har firat med att lyssna på Carola och dansat runt här hemma. Carola var Jennys stora idol när hon var liten ( kanske fortfarande också iofs ) Iallafall så kändes det så passande att lyssna på "Fångad av en stormvind" haha jag är knäpp jag vet! Nu får vi inte hoppas att jag fört över detta till lillkillen för det skulle nog inte Erik gilla. Att Lillkillen lyssnar på Carola sen liksom.. hihi :)

Dagen har verkligen varit perfekt! Vaknade vid nio av ett sms av Vickan då hon frågade om jag ville följa med på Loppis med henne och Jimmy. Klarblå himmel fick mig att hoppa upp ur sängen. Så det blev loppis, lunch på en uteservering i linné sen promenerade vi genom Linné, Haga och Vasa. Hur mysigt som helst! Sen att jag fick besked om att jag blivit moster mitt upp i allt gjorde dagen alldeles perfekt! :)
Kommer bilder om några dagar.
Puss!
2011-04-17 21:31:48 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Baksmälla!

Baksmälla med september, passande låt denna lördag då jag är väldigt seg från gårdagens bravader. Men skoj hade jag! Drack vin och spelade charader hemma hos Camilla Friman sen blev det Lounge. Ännu en lyckad kväll:)
Idag har det vart soffläge hela dagen med stylisterna-maraton. Skönt med en bakis/chill dag faktist. Inte rört plugget det minsta, tar igen det imorgon tänkte jag.
Tur mamma och pappa kommer nästa helg så det blir en lugn helg, det var ett tag sen nu.. Ska bli så mysigt med en familjehelg, jag behöver det.
Helgen efter det åker jag till Sthlm till Nina och så blir det förmodligen valborgsfirande i Uppsala. Skoj!!
Nu ska jag chilla vidare och käka kebab! :)

Puss mina vänner!
2011-04-16 16:58:46 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


GLAD!!

Jag klarade Affärsjuridikstentan!!!! :):):) hihi glad tjej!
Så jäkla skönt att det går så här bra, det trodde jag aldrig när jag började i höstas men antar att jag har kommit in i det nu. Har alltid haft det ganska svårt för mig i skolan, eller har alltid behövt plugga mycket för att det ska gå in vilket jag fortfarande behöver. Nu vet jag att det går bara man bestämmer sig för det.

Mötte upp Amanda på centralen sen promenerade vi hem, blev ingen cykeltur imorse för det var punka på cykeln. Blev något irriterad när jag var redo för att cykla in till tåget. Blev till att springa till vagnen istället.
Ikväll har jag firat tentan med en liten cheescake (digestivekex, vaniljkesella och bär) mumsigt!
Nu äter jag naturgodis och kollar på Reine & Mimmi i fjällen. När jag och Josse hade videovaka förr kollade vi ALLTID på den filmen och åt ALLTID dillchips och dilldipp till. Nu ångrar jag att jag inte köpte det till kvällen, tusan!

2011-04-14 21:28:05 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


God morgon!

Sovmorgon idag, ska inte va i skolan förns klockan ett så blir en slapp morgon med frukost framför tv till nyhetsmorgon. Mysigt! Dock får man inte mycket gjort när vi börjar så sent men det är det värt ibland.
Har lite ont i benen idag, blev dubbla träningspass igår. Först en extremt lång powerwalk med Amanda, vi gick och gick och gick och skrattade en hel del också :) Sen blev det ett prova-på-pass i vollyboll för mig och Camilla Nord (skriver efternamn så ni inte blandar ihop mina Camillor ) Det var iallafall skoj men lite väl mycket teknink att lära in, jag vill bara slå på bollen ju. Tror jag håller mig till att spela på vårt sommarställe på somrarna, mycket roligare!
Nu ska jag diska sen fixa mig och kanske ta cykeln in till centralen?? :)



2011-04-14 10:18:35 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lyckad spontan utgång!



Jag och Josefine i fredaskväll.
Kvällen började väldigt lugnt och fint, något glas vin och tjat hemma hos mig. Det var ungefär så planerna såg ut för kvällen men det slutade lite mer galet än så.. :) Åkte in till stan till Camilla Friman, fick äntligen se hennes fina lägenhet som ligger mitt på Avenyn, precis vid Valand. Drömmen!! Om några år kanske det är min tur. haha!
Iallafall blev det något glas vin till och ännu mera tjat hos Camilla och dans såklart sen blev det ännu mer dans på Lounges. Lyckad spontan kväll, tack för det mina vänner!
Lördagen blev lugn. Planen var att det skulle bli fest men jag var alldeles för seg så blev bara lite förfest sen hem och sova.
Igår var kanske den mysigaste dagen på länge, strålande sol och riktigt varmt ute så jag och Amanda promenderade bort till Eriksberg längs med havet, satte oss på bryggan och tog en latte och bara njöt. Underbart!  Nu är våren här på riktigt och det kommer gå snabbt nu, snart är sommaren här :)

Är lite seg idag, har sökt massa jobb till sommaren, vet att jag är lite sent ute men mars bara sprang iväg med tentaplugg, pappas operation och allt så då fokuserade jag inte på jobb direkt.. Nu har jag iallafall gjort vad jag kunnat. Får jag inget jobb nu tar jag nya tag till hösten och njuter av ett riktigt långt och härligt sommarlov! Kan ju va ganska skönt!

Nu ska jag plugga lite inför morgondagens seminarium.
Tjingeling!

2011-04-11 16:35:31 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


:)

Det är en bra dag idag! Solen skiner, 18 grader utanför fönstret dock blåser det storm ute men iallafall!
Har suttit med Organisationskultur hela förmiddagen, har seminarium på boken Organisationskultur och ledning på tisdag och jag känner mig relativt redo redan nu. Läst det jag ska och skrivit lite anteckningar så det kanske inte behöver bli så mycket plugg i helgen som jag var rädd för. Sköönt! :)

Josefine Borg kommer hit om en stund, blir lite plugg sen går vi på vinet och afterwork senare, ska bli skoj!
Har blivit en hel del fest nu de senaste veckorna men jag lever efter Ninas pepptalk igår när jag var lite nere.. "Man lever bara en gång, man är bara ung en gång, du.. " mer säger jag inte. Men det är så sant, lika bra att ta vara på tiden som är här och nu och inte tänka så mycket på allt, vilket jag kan vara ganska duktig på ibland, att tänka för mycket alltså..

Jag och Josefin i höstas


Nu ska jag leta ut en outfit till kvällen.

Puss!

 

2011-04-08 13:55:33 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ge mig lediga sommardagar på Sturkö!




Cykla ut till Andrens bageri längs med havet en tidig sommarmorgon, inte mycket som slår det.

Pappa murar en egendesignad grill, blev hur fin som helst!

Mysigaste sommarstället Lilltomta och mammsen och pappsen!

Visst ser det mysigt ut?!
Just nu vill jag hänga med mamma och pappa och släkten ute på Sturkö, såå mysigt!
2011-04-05 22:34:32 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ler mot solen!

Ännu en perfekt helg!! Ninis har ju vart här så kunde inte bli så mycket annat.. Vi har ju haft våra äventyr och det blir alltid lika lyckat. I fredas blev det fest hos mig och sen utgång, galet skoj! Lördagkväll blev det mat och vin på Hard Rock, dock var vi väääldigt trötta efter fredagens bravader så det blev en ganska tidig hemgång vilket var ganska skönt söndagmorgon. Söndagen bestod av promenad in till stan, insperationssökande och en låång mysfika sen chill hemma hos Amanda och Andre. Underbar helg helt enkelt!
Nina återvände till Sthlm idag så nu ekar det nästan här hemma.. Har suttit ute på balkongen och läst idag och kom på mig själv med att sitta och le mot solen, så underbart! Har även kört ett hårt spinningpass, körde på som en galning så är helt mör i bena nu men skön känsla faktist!
2011-04-04 22:12:17 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()