Om kärlek till kläder..

Har varit duktig och plockat upp min resväska från semestern. Ni som känner mig vet att jag alltid packar den stora väskan när jag ska vara iväg några dagar så det är alltid mycket som ska packas upp när man kommer hem igen. Riktigt stolt att jag redan packat upp! Kan annars ta några veckor. Trodde aldrig jag skulle få in allt i garderoberna och byrån men de gick. Kanske tack vare att det ligger en halvfull resväska med kläder under sängen. haha!
Jag har iallafall äckligt mycket kläder. Om man nu får säga så?! Men har så mycket fint som jag knappt använt. Blir så när man jobbar i butik och får köpa kläder väldigt billigt, då blir det några påsaratt ta med hem i veckan.
Nu har jag köpstopp tror jag nog. Får inte gå på stan ett tag framöver. Fast det låter så himla tråkigt. Men mer kläder kan det inte bli för det får inte plast mer nu. Måste rensa ut lite, ska nog lägga någon timme på detta på fredag för då är jag ledig :)

Nu får det bli sängen, kika på oc, läsa, sen sova. Blev sent nu men kunde inte sova igårnatt känner på mig att de blir likadant i natt så bättre att plocka lite i lägenheten än att snurra runt i sängen.

Nattinatti!
2010-07-28 23:42:08 Vardagligt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback