Karlskrona :)

Hemma på Bergåsa hos mamma och pappa, hur skönt som helst. Tyvär kom jag några timmar sent så jag missade denna sötta lilla sockertopp!!

Hoppas jag får träffa världens sötaste lilla kille snart! Så jobbigt att inte få vara med fullt ut men så är det när familjen är utspridd, vilket jag kände att jag var väldigt trött på när jag åkte tåg fem timmar idag. Undra hur länge det kommer vara såhär? Kanske för alltid. vem vet? Inga planer på att lämna gbg nu iallafall men inte helt säker på att jag kommer bo där hela livet heller. Vi får väl helt enkelt se?! :)
Jag ska iallafall fira midsommar i Karlskrona i år, det har inte hänt på tre år kanske? Ska bli mysigt. Blir ganska lugnt och mysigt firande på Hästö med midsommarmat, bad, bastu och massa andra trevligheter. Det bästa av allt är att jag ska gå på Lövmarknaden på torsdag. ( för er icke-karlskroniter så är det en stor marknad som är varje år torsdagen innan midsommarafton) Jag och Josefin gick alltid på den tillsammans sen vi var pyttesmå och den traditionen ska vi ta upp i år igen. Mysigt!
Nu ska jag krypa ner i min underbart sköna säng här hemma.
Puss!

2011-06-22 00:22:53 Vardagligt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback